reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Teddy pisze:
a ja mysle, ze Oskar to bardzo sprytnych chlopak... jak bym miala do wybotu twarda podloge, to tez bym wolala klekac na ciastolinie...
uwazam, ze dbalosc o stawy jest tu sprawa priorytetowa...

ide spac, bo pierdziele jak potluczona...

Teddy, bo zaraz się poleję ;D
Nie powiem tego Oskarowi bo będzie chciał zmienić matkę i dopisać się do Twojego dowodu osobistego ;D

reklama
Teddy pisze:
*syla* pisze:
dziewczyny pomocy!!!!!!
Oskar uklęknął w nowych spodniach na ciastolinę (czy jak tam to się nazywa) kuzynki. Czym to można usunąć (sprać)????

Macie jakiś pomysł???

obciac nogawki, odejdzie potrzeba kupowania na nowych spodni na lato...
mam nadzieje ze pomoglam, polecam sie na przyszlosc.... ;)

za radą Doxy piorę, jak się nie uda to przerobię je na kąpielówki. Teddy, jak te wszystkie problemy szybko znikają :laugh:

DZIEN DOBRY

NIE SPIE OD5,15 KOMBINUJE CO BY ZROBIC...HE HE NA SPACER Z MAŁYM ZA SZYBKO, CIEKAWE CO BY SASIEDZI POWIEDZIELI...ZE WARIATKA ZE MNIE. U NAS TYLE SNIEGU ZE CHYBA Z WOZKIEM NIE ZA BARDZO JEST GDZIEKOLOWIEK JECHAC.

Witajcie,
u mnie nadal w mieszkaniu zimno .... z nieoficjalnych żródeł dowiedziałam się, że awarię mogą usunąć dopiero 2 stycznia. Do tej pory zamarzniemy jak nic :-(

Dziewczyny, zdjęcia ze spotkanka super... każdą oprócz Małgosi rozpoznałabym na ulicy :-) Qrcze, Małgosiu jak Ty to robisz, że ze zdjęcia na zdjęcie tak się zmieniasz :-)
Dzieciaczki bombowe - jedno do drugiego bardzo podobne ....

Ewcia1981 - Ty się nigdzie na spacer nie wybieraj. Bo przepłacisz to zdrowiem z przegrzania od pchania wózka. Wczoraj było już kiepsko, a dzisiejszej nocy znowu sporo napadało ... My nie dość, że nigdzie nie wyjdziemy to nawet werandowanie odpada ... jeszcze bardziej wychłodziłabym tą lodówkę, w której obecnie mieszkamy :-(

TEGO ZIMNA CI JOLIK NIE ZAZDROSZCZE,NIE MA JAK TO W SWOIM DOMKU.NAGRZEJESZ ILE CHCESZ LUB W KOMINKU NAPALISZ.
ALE MASZ JAKIS ELEKTRTYCZNY GRZEJNIK???

Bez tego grzejnika to by nas juz dawno nie było :-) Grzejnik praktycznie cały czas chodzi w sypialni ( aż się boję rachunku za energię :-) ale w pozostałej części mieszkania zimnica .... dopóki w domu też nei nastapi jakaś awaria CO - co też się przecież czasami zdarza - to fajnie go mieć ;)

Czesc mamuski
Z nasza niunia juz lepiej miala jakas bakterie w moczu Wlasnie maz zawiózl mocz do sanepidu na posiew

Zapomnialam jezeli pamietacie ze moj facet byl w trakcie rozwodu i wlasnie 24.12 uprawomocnil sie wyrok i moje kochanie jest wolne tylko juz moje i Wiktorii

Czesc!
Ale fajne spotkanie... mam nadzieje, ze nastepnym razem uda mik sie dolaczyc i ze nastepny raz bedzie szybko!
Skonczylam czesc fuchy, poprosailam jeszcze Kamila, zeby zmienił mi opony w samochodzie na zimowe, bo strach jezdzic i jestem gotowa na spotkania w wiekszym lub mniejszym gronie.
Małgosiu - nie poznałabym Cię! Resztę owszem, ale Ty to kameleon :)

reklama
dzień dobry... widzę, ze nocne życie towarzyskie na forum rozkwita  ;D
lindsay i co karmisz bez nakładek? mój już wcale na nakładki patrzeć nie chce  :laugh: nie wiem co będzie przy ząbkowaniu ???
co do ważenia to ja robię tak samo jak syla i anna waże siebie potem siebie i małego i już wiem ile waży... ::) oraz ile ważę ja  :-[ :-[
a co do skazy białkowej, to określa się tym mianem każde uczulenie które daje efekt wysypki... więc nie ma się co przerażać tak od razu.to często tylko tak groźnie brzmi... ja bynajmniej jestem spokojniejsza po wczorajszej wizycie. poza tym okazało się, ze w tej przychodni do której chodzimy z małym przyjmuje alergolog pediatra, więc w razie czego wiem już, ze mamy takowego specjalistę pod ręką.

a teraz z innej beczki: herbatka hippa jest rewelacyjna! może nie w smaku (słodka  :p) ale mały ssie po niej jak opętany a mleka jest zauważalnie więcej... mimo stresów, które ostatnio przeżywam... :p

joliku współczuję... dlaczego tak powoli naparawiają to ogrzewanie?? kurcze, chyba nikt z naprawiających nie mieszka w waszym bloku  ;)

Do góry