reklama
Wieczor Dobry,
Widzę, ze sie spotkanie udało Super. Zdjecia tez. Laski z Was niezłe. Naprawde zal, ze tak daleko od Warszawy
Jesli bedzie tak jak pisza z tym macierzynskim , ze wejdzie w zycie od 1 lutego to ja sie nie załapie, bo Macio urodzil sie 8.10, a to obowiazywałoby dzieci urodzone po 12.10. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Efunia moj Macio coś tez ostatnio wypina sie na nakładki.
A w ogole to chyba jednak nie skaza- tzn nadal mamy obserwowoac, ale znaki na ziemi wskazuja ze to jednak nie to. Byłoby bosko. A Maciejek przytył 220 g w ciagu 7 dni wiec super. I tak jednak idziemy do alergologa.
Vertigo nasza Pani doktor powiedzial, ze Ona ostroznie z Elidelem, bo podobno mozna stosowac dopiero po 1o miesiacu. Musze sprawdzic to w Pharmindexie. Ale zapisuje i ma dobre efekty. U nas boska skorka po masci cholesterolowej.
Dziewczyny czy ktoras z Was ma moze wage do wazenia dzieciaczkow ? I moze jakąś polecic. Profesjonalne kosztują ok 800, ale sa z Chicco za 160 zl ( takie do 12 kg) i chcialabym wiedziec jakie one sa ?
Widzę, ze sie spotkanie udało Super. Zdjecia tez. Laski z Was niezłe. Naprawde zal, ze tak daleko od Warszawy
Jesli bedzie tak jak pisza z tym macierzynskim , ze wejdzie w zycie od 1 lutego to ja sie nie załapie, bo Macio urodzil sie 8.10, a to obowiazywałoby dzieci urodzone po 12.10. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Efunia moj Macio coś tez ostatnio wypina sie na nakładki.
A w ogole to chyba jednak nie skaza- tzn nadal mamy obserwowoac, ale znaki na ziemi wskazuja ze to jednak nie to. Byłoby bosko. A Maciejek przytył 220 g w ciagu 7 dni wiec super. I tak jednak idziemy do alergologa.
Vertigo nasza Pani doktor powiedzial, ze Ona ostroznie z Elidelem, bo podobno mozna stosowac dopiero po 1o miesiacu. Musze sprawdzic to w Pharmindexie. Ale zapisuje i ma dobre efekty. U nas boska skorka po masci cholesterolowej.
Dziewczyny czy ktoras z Was ma moze wage do wazenia dzieciaczkow ? I moze jakąś polecic. Profesjonalne kosztują ok 800, ale sa z Chicco za 160 zl ( takie do 12 kg) i chcialabym wiedziec jakie one sa ?
my mamy warzywa z własnego ogródka więc żadnej chemii, a pojedyńczo jadł już marchewkę i ziemniaczka i nic mu nie było, a jutro to zupka więc nie powinno być problemuTeddy pisze:kika...
jesli dopiero zaczynasz, to wprowadzaj pojedynczo warzywka... bedziesz wiedziala jak na ktore reaguje...
taka skomplikowana zupka to troszke za wiele jak na pierwszy raz...
A
Anja26
Gość
Kika warzywka juz??
Ja mam zamiar wprowadzic co kolwiek nowego dopiero w 6 miesiacu.
Ja mam zamiar wprowadzic co kolwiek nowego dopiero w 6 miesiacu.
*syla*
kobieta pracująca...
łomatko, ja w kuchni się zaszyłam a Oskar do tej pory grał na komputerze : Boziu drogi.
a Iga cały czas śpi...zakochała się dziś cy cuś....
Lindsay, ja tam specjalnej wagi nie używam. Najpierw sama się ważę a później razem z Igą i już wiem ile waży mała. Po co dodatkowo wydawać kasę. Można powtórzyć ważenie aby byc pewnym.
Spadam do kuchni pa
a Iga cały czas śpi...zakochała się dziś cy cuś....
lindsay pisze:Dziewczyny czy ktoras z Was ma moze wage do wazenia dzieciaczkow ? I moze jakąś polecic. Profesjonalne kosztują ok 800, ale sa z Chicco za 160 zl ( takie do 12 kg) i chcialabym wiedziec jakie one sa ?
Lindsay, ja tam specjalnej wagi nie używam. Najpierw sama się ważę a później razem z Igą i już wiem ile waży mała. Po co dodatkowo wydawać kasę. Można powtórzyć ważenie aby byc pewnym.
Spadam do kuchni pa
_anna
Fanka BB :)
ja ważę małego tak samo jak syla - sposób niezawodny
*syla*
kobieta pracująca...
lindsay pisze:O Syla dobry pomysł ! Dzieki. :-*
ależ nie za maco :-*
Teddy
Październikowa mać
kika77 pisze:my mamy warzywa z własnego ogródka więc żadnej chemii, a pojedyńczo jadł już marchewkę i ziemniaczka i nic mu nie było, a jutro to zupka więc nie powinno być problemuTeddy pisze:kika...
jesli dopiero zaczynasz, to wprowadzaj pojedynczo warzywka... bedziesz wiedziala jak na ktore reaguje...
taka skomplikowana zupka to troszke za wiele jak na pierwszy raz...
aaa, juz jadl...
i jak to sie odbilo na kupce i w ogole na brzuszowych sprawach???
reklama
*syla*
kobieta pracująca...
Rany, dziewczyny, dopiero co byłyśmy w ciąży a już niektóe dzieciaczki zaczynają jeść normalne jedzonko :
Kiedy to zleciało????
Teddy, widzę że Ty też markujesz
Kiedy to zleciało????
Teddy, widzę że Ty też markujesz