reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

kika...

jesli dopiero zaczynasz, to wprowadzaj pojedynczo warzywka... bedziesz wiedziala jak na ktore reaguje...
taka skomplikowana zupka to troszke za wiele jak na pierwszy raz...

reklama
Wieczor Dobry,
Widzę, ze sie spotkanie udało :) Super. Zdjecia tez. Laski z Was niezłe. Naprawde zal, ze tak daleko od Warszawy :mad:

Jesli bedzie tak jak pisza z tym macierzynskim , ze wejdzie w zycie od 1 lutego to ja sie nie załapie, bo Macio urodzil sie 8.10, a to obowiazywałoby dzieci urodzone po 12.10. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Efunia moj Macio coś tez ostatnio wypina sie na nakładki.
A w ogole to chyba jednak nie skaza- tzn nadal mamy obserwowoac, ale znaki na ziemi wskazuja ze to jednak nie to. Byłoby bosko. A Maciejek przytył 220 g w ciagu 7 dni wiec super. I tak jednak idziemy do alergologa.

Vertigo nasza Pani doktor powiedzial, ze Ona ostroznie z Elidelem, bo podobno mozna stosowac dopiero po 1o miesiacu. Musze sprawdzic to w Pharmindexie. Ale zapisuje i ma dobre efekty. U nas boska skorka po masci cholesterolowej.

Dziewczyny czy ktoras z Was ma moze wage do wazenia dzieciaczkow ? I moze jakąś polecic. Profesjonalne kosztują ok 800, ale sa z Chicco za 160 zl ( takie do 12 kg) i chcialabym wiedziec jakie one sa ?

Teddy pisze:
kika...

jesli dopiero zaczynasz, to wprowadzaj pojedynczo warzywka... bedziesz wiedziala jak na ktore reaguje...
my mamy warzywa z własnego ogródka więc żadnej chemii, a pojedyńczo jadł już marchewkę i ziemniaczka i nic mu nie było, a jutro to zupka więc nie powinno być problemu

łomatko, ja w kuchni się zaszyłam a Oskar do tej pory grał na komputerze ::) Boziu drogi.
a Iga cały czas śpi...zakochała się dziś cy cuś.... ;)

lindsay pisze:
Dziewczyny czy ktoras z Was ma moze wage do wazenia dzieciaczkow ? I moze jakąś polecic. Profesjonalne kosztują ok 800, ale sa z Chicco za 160 zl ( takie do 12 kg) i chcialabym wiedziec jakie one sa ?

Lindsay, ja tam specjalnej wagi nie używam. Najpierw sama się ważę a później razem z Igą i już wiem ile waży mała. Po co dodatkowo wydawać kasę. Można powtórzyć ważenie aby byc pewnym.

Spadam do kuchni pa

kika77 pisze:
Teddy pisze:
kika...

my mamy warzywa z własnego ogródka więc żadnej chemii, a pojedyńczo jadł już marchewkę i ziemniaczka i nic mu nie było, a jutro to zupka więc nie powinno być problemu

aaa, juz jadl...
i jak to sie odbilo na kupce i w ogole na brzuszowych sprawach???

reklama
Rany, dziewczyny, dopiero co byłyśmy w ciąży a już niektóe dzieciaczki zaczynają jeść normalne jedzonko ::)
Kiedy to zleciało????

Teddy, widzę że Ty też markujesz :)

Do góry