reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

dziewczyny pomocy!!!!!!
Oskar uklęknął w nowych spodniach na ciastolinę (czy jak tam to się nazywa) kuzynki. Czym to można usunąć (sprać)????

Macie jakiś pomysł???

reklama
kochana, ja sie dopiero obudzilam... zeby nie to, ze dziecko trzeba bylo nakarmic, to bym nie wstawala... :)

jak mi zasnal o 20 tak dopiero teraz niedawno sie obudzil... wiec juz mu kapiel darowalam, przetarlam tylko chusteczkami i dalej spac... ;)

a w ogole to mamy nowa zabawe... wyjemy jak wilki: Prezes robi "aguuuuuu" a ja sie poglaczam ze swoim "uuuuu" i odwrotnie...

*syla* pisze:
dziewczyny pomocy!!!!!!
Oskar uklęknął w nowych spodniach na ciastolinę (czy jak tam to się nazywa) kuzynki. Czym to można usunąć (sprać)????

Macie jakiś pomysł???

obciac nogawki, odejdzie potrzeba kupowania na nowych spodni na lato...
mam nadzieje ze pomoglam, polecam sie na przyszlosc.... ;)

a w ogole Syla, czy to ma jakies glebsze znaczenie, ze ciastolina byla kuzynki???

czy moze ja juz spiaca jestem... ::)

Syla to znalazłam w sieci: "Ciastolinę łatwo sprać lub zmyć, a małych artystów po twórczym seansie nie muszą dręczyć wyrzuty sumienia z powodu masy na ścianie, dywanie, ubraniach." Wynika z tego, że nie masz się czym martwić!

a ja mysle, ze Oskar to bardzo sprytnych chlopak... jak bym miala do wybotu twarda podloge, to tez bym wolala klekac na ciastolinie...
uwazam, ze dbalosc o stawy jest tu sprawa priorytetowa...

ide spac, bo pierdziele jak potluczona...

reklama
Do góry