reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

czesc babeczki...

Efuniu, strasznie Wam wspolczuje... oby okazalo sie, ze to jednak nie to i to jeszcze przed swietami... ;)
Orzeszku.... niby bedziesz blizej, a dalej... ;)
Baw sie wspaniale ale wracaj szybko...

ja jeszcze nie mam ani jednego prezentu... chujaka ani bombek tez nie... jakos tych swiat nie czuje tak jak chyba powinnam... ;)

reklama

Doxa hihih dokladnie......normalnie odlot....smieje sie ze mnie jak nic....teraz znowu zaczyna plakac ale tym razem z nudow ;)

Teddy no nie......jeszcze nie odchowany jeden a drugiego mialabym sobie strzelic??? ;) mowy nie ma....zreszta jak narazie jestem na etapie jednego dziecka

moj pan i wladca ;) wlasnie wlaczyl kolorowe lampki choinkowe i pokazal Alankowi....qrcze ale wytrzeszczyl oczy i zrobil cos a'la "a guuu" co w jego jezyku pewnie znaczy "a k... co to?" hahaha

no ja wlasnie ze wzgledu na malego bede miec w tym roku aka... bo u nas na takie wynalazki nie ma miejsca...
ale teraz kupimy, takiego w doniczce... a na wiosne zasadzimy na dzialce...
....zobaczymy co nam szybciej wybuja... syn czy ak... ;)

reklama
Teddy dzięki za życzenia i ŚLICZNĄ kartkę!
Ale Ty zdolna jesteś!!! Ja z programami graficznymi tak średnio ... ms office jak najbardziej ale photo... już gorzej :( Jestem pod wrażeniem Twoich umiejętności i talentu!

Do góry