reklama
Doxa
Fanka BB :)
Lindsay tak bierze nadal, kazali mu jeszcze przez 2 miesiące czyli będzie brał gdzieś do połowy stycznia. Kontrolną morfologię będziemy robić już w rejonie na przełomie roku.
A jak Twój synio, chętnie łyka te witaminki, bo mój aż się trzęsie wcina je jak lekoman
A jak Twój synio, chętnie łyka te witaminki, bo mój aż się trzęsie wcina je jak lekoman
teddy i my pięknie dziękujemy za piękną kartkę!
a teraz dobrych wieści ciąg dalszy!
mój mąż ma zapalenie wyrostka w związku z czym wylądował w szpitalu. nie byłoby to takie straszne, gdyby nie (uwaga uwaga!) fakt, że obecnie jest w warszawie
co za fart przed tymi swietami! nawet nie wiem czy go wypuszcza na wigilie nie mam pojecia ile sie leży po takiej operacji. a jeśli nie wypuszcza to ZAJEBIŚCIE K... MAĆ! te prawie 300 km to troche bariera żebym mogła do niego pojechać :-[ :-[
ciekawe co jeszcze sie wydarzy????
syla nie jestes sama!!!!!!
a teraz dobrych wieści ciąg dalszy!
mój mąż ma zapalenie wyrostka w związku z czym wylądował w szpitalu. nie byłoby to takie straszne, gdyby nie (uwaga uwaga!) fakt, że obecnie jest w warszawie
ciekawe co jeszcze sie wydarzy????
syla nie jestes sama!!!!!!
duralex pisze:Efunia a skąd wiedziałaś, że zacznę to podejrzewać u Nicole ?? ;D hihihi... Mówiłam, że wszystko będzie w porządku.. do jakiejś głupiej baby żeś poszła. Nicole też była bardzo spokojna po szczepieniu
duralex ja też od razu sprawdzam czy mały nie ma objawów o których pisze któraś z dziewczyn
tymuś przespał cały dzien. dwa razy tylko sie obudził na jedzenie. nawet go nie kapałam, bo jak sie budził, to tak żałośnie płakał, ze nie chciałam go sama wybudzać o tej 21. i w ten sposób spał od 18 do 1.20 bez jedzenia! a teraz znów usypia... a kapiel bedzie poranna jak za starych dobrych czasów szpitalnych
Orzech
Fanka BB :)
JA terz wlaczylam komp. na moment i chcialam publicznie podziekowac Teddy za karteczke, jest sliczna, tzn Krystianek jest sliczny ATy zdolniacha!!!
I jeszcze chcialam napisac, ze Doxa i Efunia fajnie wygladaja w nowych fryzurach.....nie moglam spac przez to, ze zapomnialam Wam to napisac ...ale cos w tym jest Anulka spi dzisiaj grzecznie. polozyla sie o 19-tej, potem dopila jezscze o 20-tej spala do 3-ciej zjadla i spi dalej. Ja dokanczam pakowanie, robie sniadanie i ruszamy
Hol Hol Hol
I jeszcze chcialam napisac, ze Doxa i Efunia fajnie wygladaja w nowych fryzurach.....nie moglam spac przez to, ze zapomnialam Wam to napisac ...ale cos w tym jest Anulka spi dzisiaj grzecznie. polozyla sie o 19-tej, potem dopila jezscze o 20-tej spala do 3-ciej zjadla i spi dalej. Ja dokanczam pakowanie, robie sniadanie i ruszamy
Hol Hol Hol
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Hej kobietki,
ale się przyjemnie u nas na forum zrobiło
Efunia - qrcze, jak nie urok to ... Bardzo Ci wspólczuję ze względu na Twojego męża :-( Jak będziesz z nim rozmawiała życz mu szybkiego powrotu do zdrowia i domku ...
Teddy - ach ! razem z Tymusiem bardzo dziękujemy za super karteczkę z życzeniami. Masz talent !!!
Doxa - nie dawniej niż wczoraj pisałam, że Tymek w ciągu nocy budzi się co 3 godziny ... a tu niespodzianka wczoraj jak zasnął o 19:30 tak na pierwsze karmienie obudził się o 3 !!! :-) Jestem cudownie zrelaksowana po takiej przerwie :-)
Orzeszku - dzieki za życzenia bożonarodzeniowe. Noworoczne poskładamy sobie osobiście ! Szczęśliwej podróży !
ale się przyjemnie u nas na forum zrobiło
Efunia - qrcze, jak nie urok to ... Bardzo Ci wspólczuję ze względu na Twojego męża :-( Jak będziesz z nim rozmawiała życz mu szybkiego powrotu do zdrowia i domku ...
Teddy - ach ! razem z Tymusiem bardzo dziękujemy za super karteczkę z życzeniami. Masz talent !!!
Doxa - nie dawniej niż wczoraj pisałam, że Tymek w ciągu nocy budzi się co 3 godziny ... a tu niespodzianka wczoraj jak zasnął o 19:30 tak na pierwsze karmienie obudził się o 3 !!! :-) Jestem cudownie zrelaksowana po takiej przerwie :-)
Orzeszku - dzieki za życzenia bożonarodzeniowe. Noworoczne poskładamy sobie osobiście ! Szczęśliwej podróży !
Witam kobiałki
Niektóre to ranne ptaszki
Efunia jak nie będzie powikłań to męża powinni wypuścić przed świętami - usunięcie wyrostka to teraz jest traktowane jako zabieg, a poza tym oni przed świętami chcą się pozbyć jak największej liczby pacjentów
Niektóre to ranne ptaszki
Efunia jak nie będzie powikłań to męża powinni wypuścić przed świętami - usunięcie wyrostka to teraz jest traktowane jako zabieg, a poza tym oni przed świętami chcą się pozbyć jak największej liczby pacjentów
reklama
prawdę mówiąc wątpię choć szef dzwonił do mnie przed chwilą, że zaraz jeden z chłopaków jedzie do wawki i czy mam coś do przekazania mężowi...
no, pociągiem chyba też nie bardzo żeby wracał. najpewniej mój tata po niego pojedzie... i coś sie boję, ze to będzie w samą wigilię
no nic, może nie będzie tak źle. trzeba być dobrej myśli
no, pociągiem chyba też nie bardzo żeby wracał. najpewniej mój tata po niego pojedzie... i coś sie boję, ze to będzie w samą wigilię
no nic, może nie będzie tak źle. trzeba być dobrej myśli