reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Teddy dziekujemy za kartkę. :-* :-* :-* Ale zdolniacha jestes. Ja wklejac zdjecia uczylam sie tydzien.

Doxa czy Oli bierze jeszcze witaminki i zelazo ?

reklama
Lindsay tak bierze nadal, kazali mu jeszcze przez 2 miesiące czyli będzie brał gdzieś do połowy stycznia. Kontrolną morfologię będziemy robić już w rejonie na przełomie roku.
A jak Twój synio, chętnie łyka te witaminki, bo mój aż się trzęsie ;) wcina je jak lekoman :)

teddy i my pięknie dziękujemy za piękną kartkę!

a teraz dobrych wieści ciąg dalszy!
mój mąż ma zapalenie wyrostka w związku z czym wylądował w szpitalu. nie byłoby to takie straszne, gdyby nie (uwaga uwaga!) fakt, że obecnie jest w warszawie
olaboga.gif
  :( :( co za fart przed tymi swietami! nawet nie wiem czy go wypuszcza na wigilie :( :( nie mam pojecia ile sie leży po takiej operacji. a jeśli nie wypuszcza to ZAJEBIŚCIE K... MAĆ! te prawie 300 km to troche bariera żebym mogła do niego pojechać  :-[ :-[
ciekawe co jeszcze sie wydarzy????
zly2.gif

syla nie jestes sama!!!!!! :mad: :mad:

duralex pisze:
Efunia a skąd wiedziałaś, że zacznę to podejrzewać u Nicole ??  ;D hihihi... Mówiłam, że wszystko będzie w porządku.. do jakiejś głupiej baby żeś poszła. Nicole też była bardzo spokojna po szczepieniu

duralex ja też od razu sprawdzam czy mały nie ma objawów o których pisze któraś z dziewczyn  :)
tymuś przespał cały dzien. dwa razy tylko sie obudził na jedzenie. nawet go nie kapałam, bo jak sie budził, to tak żałośnie płakał, ze nie chciałam go sama wybudzać o tej 21. i w ten sposób spał od 18 do 1.20 bez jedzenia! a teraz znów usypia... a kapiel bedzie poranna :) jak za starych dobrych czasów szpitalnych :p :p

JA terz wlaczylam komp. na moment i chcialam publicznie podziekowac Teddy za karteczke, jest sliczna, tzn Krystianek jest sliczny ;) ATy zdolniacha!!! :)

I jeszcze chcialam napisac, ze Doxa i Efunia fajnie wygladaja w nowych fryzurach.....nie moglam spac przez to, ze zapomnialam Wam to napisac ;)...ale cos w tym jest Anulka spi dzisiaj grzecznie. polozyla sie o 19-tej, potem dopila jezscze o 20-tej spala do 3-ciej zjadla i spi dalej. Ja dokanczam pakowanie, robie sniadanie i ruszamy :)

Hol Hol Hol :)

Hej kobietki,
ale się przyjemnie u nas na forum zrobiło :-D

Efunia - qrcze, jak nie urok to ... Bardzo Ci wspólczuję ze względu na Twojego męża :-( Jak będziesz z nim rozmawiała życz mu szybkiego powrotu do zdrowia i domku ...

Teddy - ach ! razem z Tymusiem bardzo dziękujemy za super karteczkę z życzeniami. Masz talent !!!

Doxa - nie dawniej niż wczoraj pisałam, że Tymek w ciągu nocy budzi się co 3 godziny ... a tu niespodzianka :-D wczoraj jak zasnął o 19:30 tak na pierwsze karmienie obudził się o 3 !!! :-) Jestem cudownie zrelaksowana po takiej przerwie :-)

Orzeszku - dzieki za życzenia bożonarodzeniowe. Noworoczne poskładamy sobie osobiście :-D ! Szczęśliwej podróży !

Witam kobiałki
Niektóre to ranne ptaszki :)
Efunia jak nie będzie powikłań to męża powinni wypuścić przed świętami - usunięcie wyrostka to teraz jest traktowane jako zabieg, a poza tym oni przed świętami chcą się pozbyć jak największej liczby pacjentów

też na to liczę duralex tylko sie zastanawiam jak on stamtąd wróci. mam nadzieję, ze nie każą mu wracać służbowym samochodem!!! ech, życie, życie...

reklama
prawdę mówiąc wątpię :( choć szef dzwonił do mnie przed chwilą, że zaraz jeden z chłopaków jedzie do wawki i czy mam coś do przekazania mężowi...
no, pociągiem chyba też nie bardzo żeby wracał. najpewniej mój tata po niego pojedzie... i coś sie boję, ze to będzie w samą wigilię
zly.gif
wsciekly.gif

no nic, może nie będzie tak źle. trzeba być dobrej myśli :p

Do góry