reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Heloł

Przez te pożądki tyle mnie pminęło :p na początek

SERDECZNE ŻYCZENIA DLA WSZYSTKICH DZIECI KTÓRE W PRZECIĄGU TYCH DWÓCH DNI JAK MNIE NIE BYŁO, OBCHODZIŁY MIESIĘCZNICE.

Na ciemieniuchę na brewki i za uszkami stosowałam ALANTAN PLUS- maść a na główkę oliwkęze dwa razy dziennie i wyczesywać, wyczesywać i wyczesywać. U nas była dwa razy ale opuściła nas tfu, tfu.

Efunia nie zazdroszczę ci, jeszcze na sam koniec roku musiało się przydażyć, życzę ci abyście jednak wigilię i święta spędzili razem :-*

reklama
no nie wiem...
w razie czego małgosiu podaj adres, powiem jaśkowi gdzie ma się zabłąkać w okolicach kolacji wigilijnej ;D

Cześc Dziewczyny

Efuniu, cieszę się, że wszystko w porządku z Synkiem, mam nadzieję, że Męża też Ci szybciutko wypuszczą i dowiozą do domu.

Coraz bardziej świątecznie na forum się robi, miło tak. A ja dziś nieprzytomna jestem, bo Natalia budziła się w nocy jak nigdy, mimo, że zabrałam ją doi naszego łózka, już nie chciało mi się jej odkładać i po godzinie po nią wstawać. Teraz zasnęła, ale mam nadzieję, że nie na długo, bo umówiłam się z mamą na zakupy i wolałabym pojechać przed tym tłumem ;)

Teddy, dziekujemy slicznie za pamiec! szczegolnie nam milo, ze kartka taka osobista ;D a Mikolaj/Gwiazdor, czy jak on sie tam u Was nazywa, cudny! :-*

efuniu, nie martw sie. teraz bedzie juz tylko lepiej! wyrostek to nic strasznego, tylko sobie Twoj maz w swieta smakolykow nie poje ;)

Cześć Wszystkim!

Uff dopiero przeczytałam watek "witam". Wczoraj bylismy na kontroli u ortopedy później zakupy, wigilia w mojej pracy i znów zakupy. ;D

W imieniu Natalki serdecznie dziekuję za życzenia z okazji dwu miesięcznicy. :) :-*

Teddy dziekujemy za wspaniałą kartkę. Ale Ty zdolna jesteś :) A Mikołaj jaki przystojny :D
Natalka przesyła mu duzego buziaka :-*

Efunia mam nadzieje ze wszystko się ułoży Tymus będzie zdrowy a maż na swięta wróci do domu.

My również chcieliśmy złożyć życzenia wszystkim bobaskom i ich rodzicom którzy juz nie bedą zaglądać tu przed Świętami.

Gwiazdki najjaśniejszej, choinki najpiękniejszej, prezentów wymarzonych, Świąt mile spędzonych, Sylwestra szalonego, roku bardzo udanego. :D

Dodatkowo dla wszystkich podróżujacych: Szczęsliwej podróży i udanego powrotu. :)

czesc laski i bobaski... :)

no wiec widze, ze kartki podocieraly juz do ciotek... :)
zostaly wyslne do WSZYSTKICH udzielajacych sie ciotek, w liczbie sztuk 28.... wiec jesli jakas ciotka nie dostala, to niech poda takiego maila, ktorego odbiera, bo zyczenia czekaja... ;)

....mamy z Prezesem tylko nadzieje, ze nikomu nie podmienilismy dzieci... albo co gorsza matek... ;)

PS. ciotka Ida nie podala nigdzie zadnego adresu, wiec niech poda... ;)

reklama
Do góry