reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie Wszyscy!
Coś widzę że szał przedświąteczny wszystkich ogarnął ;) takie pustki tutaj. Ja też dopiero teraz mogłam zajrzeć.
Jutro idziemy z Natalką na badanie stawów biodrowych a później na wigilię do mojej pracy.

Kika, Lucky, Shady WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KUBUSIA, WIKTORII I ALANKA.
STO LAT! STO LAT! STO LAT!
MOC USCISKÓW I BUZIAKÓW
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
OD KUZYNKI NATALKI I CIOTKI LUSZKI

reklama
dziękujemy za życzonka
a tak swoją drogą to dzisiaj wg miesięcy Kuba ma 3 miesiące, ale wg tygodni to 13 czyli jest starszy ;)

Lucky, Efunia super fryzurki :)
Ja też sie zastanawiałam nad scięciem włosów tym bardziej że wypadają strasznie no i ostatni baleyage je troche zniszczył(skutki zmiany fryzjera - nie było wyjścia :() tylko że jest pewno ale. Jak zetne to ciche dni murowane ;D

To na razie
dobranoc laski i bobaski

kika77 pisze:
cześć dziewczyny!!
mam pytanko do mam które dają dzieciom dodatkowo mleko w proszku, czy któraś po nim zauważyła jakieś zmiany na skórze?? mój Kubuś ma taką małą wysypkę ale tylko na lewym policzku, więc zastanawiam się czy to od tego mleka, chociaż daję mu tylko raz dziennie i tylko wtedy jak muszę na dłużej wyjść i go zostawić....
dobry wieczor,
kika własnie o tym dzisiaj czytałam. jesli na jednym policzku to jest to kontaktowe. pisali o tym chyba w w mama i dziecko

Kika, Lucky, Shady wszystkiego co najlepsze dla maleństw tych 2 miesięcznych i tego 3 miesięcznego. Gorące całuski!

Luszka, Ty również ucałuj Natalkę. Jutro kończy 2 miesiące kobitka. Oby na jutrzejszym badaniu wszystko poszło jak po maśle. :-*

Kubuś, Wiktorka, Alanek, Natalka wszystkiego słonecznego i bardzo mlecznego ;)
cześć dziewczynki. u nas wciąż śnieg leży. ale już zapowiadają odwilż... :( szkoda :(

gdzieś tu widziałam rozmowę o czystych fugach.... ::) powiedzcie czym je czyścicie? bo ja już mnóstwo rzeczy wypróbowałam, a one i tak brudne :-[ :-[ tym bardziej, ze łazienkę mam w białych kaflach i podłogę w kuchni też (co za... to wymyślił >:D ) więc okropnie widać.... poprosze o poradę!!

Witajcie
w imieniu swoim i wiktorii bardzo dziękuję za życzenia.
Jest nam niezmiernie miło.
Ale załuję że nie mam czasu z Wami siedzieć, aczkolwiek się cieszę że
jeszcze mnie pamiętacie.
Niedługo muszę iść do szkoły ale ejszcze dwa dni i będę odpoczywać przez świeta.

Witajcie kochane!

Serdeczne życzenia dla Natalki! To już poważny wiek ;)
I przyłaczam się do nieco spóźnionych życzeń dla Wiktorii, Kubusia i Alanka! Rośnijcie zdrowo!

A ja dzisiaj po raz pierwszy od niepamiętnych czasów "zamoczyłam się" :laugh: :laugh: Tak to jest jak dziecię spi zamiast jeść ;) Mam pytanie do mam karmiących piersią, jak długą przerwę nocną Wasze dzieci mają w jedzeniu? Na butelce wiadomomo, że dziecko wytrzymuje dłużej ;), a ile Wasze wytrzymują na piersi? Bo mój Oli wczoraj skończył jeść od 22:15 i dopiero zaczął dzisiaj o 7:45 czyli nie jadł przez 9,5 godziny ::)

reklama
Efunia do szorowania fug jak sama nazwa wskazuje potrzebna jest coś szorującego typu twarda szczoteczka do zębów lub paznokci, możesz też ewentualnie spróbować twardą stroną gąbki do zmywania no i oczywiście do tego jakiś silny detergent u mnie był to cilit. Polecam też założenie maseczki na buzię! No chyba że otworzysz szseroko okno ;)

Do góry