reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Hej,

Wszystkim dzieciaczkom obchodzącym ostatnio swoje miesięcznice składamy z Tymusiem najserdeczniejsze życzenia !!!!

Doxa - ale Ty masz fajnie z tym nocnym spaniem. My znowu wróciliśmy do przerw 3-4 godzinnych.

Lucky - wyglądasz świetnie w nowej fryzurce :-)

reklama
Witajcie Kobietki i Bobaski :)

Natalka dziekuje wszystkim za życzenia i przesyła dużego buziaka :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

dziekuję doxa :)
idziemy dziś na szczepienie :( jakoś nie wiem czemu byłam przekonana, ze jutro mamy tę wiytę tymczasem okazuje się, ze to dziś... a tymsonik znów ma wysypkę. albo na kruche ciastka (w cieście była śmietana :-[ ) albo na suszone owoce...
denerwuje się okropnie tym szczepieniem... :-[

Jolik jakie ładnie zdjęcie z choinką, wklejaj więcej do galerii!!!!!!!

Efunia nie denerwuj się szczepieniem, bo Tymek to wyczuje! My z Olim idziemy jutro! W końcu dostaliśmy zielone światełko na szczepienia, jeszcze biedaczek nie miał żadnego!

WITAM WSZYSTKICH
DZIEWCZYNY JAK WY TO ROBICIE ZE MACIE CZAS PISAC TU NA FORUM. FILIPEK JEST BARDZO GRZECZNYM DZIECKIEM ALE NIE ZNJADUJE TYLE CZASU CO WY :-(.MOZE MACIE JAKIS SPOSOB.
FILIPEK STRASZNIE DUZO WYPIJA MLECZKA BO PRAWIE 180ML NO I WAGA ZA NIEDŁUGO DOJDZIE DO 6 KG:-)
W NOCY BUDZI MI SIE TERAZ TYLKO RAZ TAK O 2,00 I POTEM PRZESYPIA AZ DO 7 A NAWET 7,30.
TERAZ WALCZE Z CIEMIENIUCHA.MOZE TEZ TO PRZECHODZIŁYSCIE- MSARUJE MU MASCIA ALE NA ARZIE BEZ EFEKTOW . W CZWARTEK IDE DO LEKARZA MOZE PRZEPISZE COS MOCNIEJSZEGO I SKUTECZNIEJSZEGO
DZIECIACZKI SA SUPEEERRRRR - FOTKI TO ZAWSEZ ZDAZE POOGLADAC

hej dziewczyny.....dzieki serdeczne za zyczonka dla Alanka :)

wpadlam tylko na chwilke bo moj maly terrorysta nie daje mi odpoczac....im jest starszy tym jest gorzej....wczoraj darl sie caly dzien, dzisiaj zapowiada sie to samo...wczorajszy dzien przeplakalam, jestem u kresu nerwow i co najgorsze nawet tabletki na nerwy nue dzialaja....Ida swieta a ja zamiast sie cieszyc jestem przygnebiona i znerwicowana..... doszlo do tego ze nawet z lozka nie wstaje, tylko przed samym przyjsciem meza jakos sie ogarniam na tyle zeby go nie straszyc. Boje sie co bedzie dalej :((

Ale ładnie pada śnieg, takie duuuże płatki, śliczni widok ....  chyba zaraz zacznę ubierać choinki - mam plan mieć 3 :laugh: 2 sztuczne i jedną żywą, a co w każdym pokoju niech stoi :laugh: :laugh: tylko trochę ozdób mam mało, muszę dzisiaj dokupić ;)

reklama
Do góry