reklama
shady
Fanka BB :)
Doxa on juz tak sie wscieka ze nic na niego nie dziala.....wczoraj to ryczal od 14.00 do 23.00 i przestal dopiero jak sie zmeczyl...koszmar...
Duralex nie da rady, moj maz pracuje u takiego goscia, ze nie dosc ze bez umowy, to jeszcze przed porodem umawiali sie ze wezmie wolne zeby mi pomoc przy dziecku (oczywiscie jak by mial wolne to by nic nie zarobil) to mu szef powiedzial zeby sie zastanowil co woli...prace czy opieka nad dzieckiem sk...wiel. Wzial i tak te pare dni wolnego i nie musze mowic jak ja bedac w szpitalu denerwowalam sie czy Piotrek jeszcze bedzie mial do czego wracac czy nie....Wiec odpada. A zreszta co facet rozumie, wczoraj to patrzyl na mnie jak na debilke.....i niestety chyba mial racje, bo jak on wzial Alana na rece to od razu sie uspokajal a jak ja zaczynal sie drzec....wiec widzicie...ze nawet dziecko mnie nienawidzi (
dzwonilam przed chwila do Falcka....na szczescie zwolnilo sie jedno miejsce na 11.00 wiec ide z nim do lekarza niech mu cos da a najlepiej jakas szczepionke (po ostatniej byl przez 3 dni spokojniutki) bo oszaleje
E
ewcia1981
Gość
INA JA DAJE MU OD SAMEGO POCZATKU BEBILON 1 TE ZWYKŁE I ZJADA W ODSTEPACH CO 3 GODZINKI NIE KIEDY ZDAZA SIE CO 2,5.
CZYLI MOJ NIE JEST SAM- WIECEJ TAKICH ZARŁOCZKOW NA FORUM :-)
ALE W NOCY NAWET WYTRZYMA DO 6 GODZINN BEZ JEDZONKA
CZYLI MOJ NIE JEST SAM- WIECEJ TAKICH ZARŁOCZKOW NA FORUM :-)
ALE W NOCY NAWET WYTRZYMA DO 6 GODZINN BEZ JEDZONKA
E
ewcia1981
Gość
ZAWSZE ROBIE MU 150ML ALE JAK DODAM MLECZKO TO PRAWIE JEST 180ML . 120 JUZ MU NIE WYSTARCZA
E
ewcia1981
Gość
TAK TEZ PISZE ZE 6 A JAKIE TY MLECZKO DAJESZ????
ja miałam wypalankę ze 4 lata temu... w sumie to nie boli tak jak poród to takie lekkie kłucia ale da się wytrzymać : po zabiegu nie boli.ewcia1981 pisze:KOBITKI CZY KTORAS Z WAS MIAŁA WYPALANĄ NADŻERKE MNIE TO CZEKA BUUUUUUU ALE ZA DWA MIESIACE ..BARDZO SIE BOJE.
reklama
shady
Fanka BB :)
ale ja dopiero mam zly nastroj jak on zaczyna sie wydzierac ( ja chyba naprawde nie jestem stworzona do macierzynstwa (mam to pewnie po mamie) a jesli juz to tylko do bezproblemowego :
duralex pisze:Shady skoro mały uspokaja się na rękach u męża to oznacza, że nic mu nie jest. On po prostu wyczuwa Twój nastrój... A może ktoś inny może z nim zostać albo weź go na długi spacer.. KOBIETO MUSISZ SIĘ ODSTRESOWAĆ