reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Dobry Wieczor,
Mąz na mnie krzyczy ze za głosno pisze i musze tak cichutko.... :laugh:

Jolik mnie zaczely wypadac włosy tydzien temu. Koszmar. Jak nałoze odzywke na włosy i przejade reką to brrrr...
Co do siatek centylowych - to mnie moja Pani Doktor tlumaczyla, ze troche kicha z ta siatką, bo inaczej rosną dzieci karmione piersia, a inaczej na butelce.
Ale ksiazeczke zdrowia u nas pieknie wypełniaja :)

Małgosiu
czapkę Made with 100% love ? To jest firma Blooming Babies, ale ja ja dostałam. Super, nie ?

Za namową Małgosi ( wychwalanie pod niebiosa) zamowilam ksiazke " Masazyki itp" Bomba. Rewelacja. Super pomysl na prezent.

reklama
cześć babeczki,

Byłam dziś na zakupach i mam już prawie wszystki prezenty. To jest ta dobra wiadomość. No bo zła też musi być no nie.

Ledwo po szambie się otrząsneliśmy a dziś mój małżon miał stłuczkę :( No i tym sposobem zostaliśmy bez samochodu na Święta. Honda ma iść do elektryka bo padł alternator a matizek ma uszkodzoną przednią łapę. Tzn rozwalony bok i urwane koło (czy jakoś tak). W każdym bądź razie musieli go ściągać. Policaje zabrali dowód rejestracyjny, moja siostra ma śliwę na głowie a ja jej ból od tego nadmiaru wrażeń. AAA i jeszcze dzisiaj z własnej głupoty przyjarałam nową wykładzinę bo zachciało mi się zaprasowywać zasłony na podłodze. Musiałam je skracać i nie mieściły mi się na desce do prasowania więc je przyprasowałam do wykładziny.

Jak Andrzej zadzwonił i powiedział że mieli stłuczkę to od razu pomyślałam czy musi w tym roku ciągle się coś walić. Dwa pogrzeby najbliższych, Andrzej traci pracę, później wyrywa bark, szambo, teraz to. W tej samej minucie pomyślałam że ten rok przyniósł mi drugi najpiękniejszy prezent Igunię i jakoś mi się tak błogo zrobiło na duszy.

....a i zrobiłam stroik Świąteczny. Zaraz wkleję zdjęcie.

Anna my mamy asymetrię. Iga została skierowana na rehabilitację ale jeszcze tam nie dotarliśmy. Na razie ze względu na niedojrzałe lewe bioderko szeroko pieluemy.

to tak aby jeszcze bardziej rozgrzać Świąteczną atmosferę na naszym forum:
ogołociłam jedną choinkę na ogrodzie, kilka pierdułek z Ikea. Nic więcej nie miałam więc trochę skromny ten stroik ale JEST. ;)

dsc003979fy.jpg

..niedługo zaczniemy śpiewać kolędy.

Frezyjko Dla Twojej Natalki z okazji skończenia trzech miesięcy moc buziaków :-* :-* :-* :-* życzeń i uścisków od mojej Natalki :D i oczywiście od babyboomowej ciotki Luszki :D

A ja idę spać bo znów sie nie będe mogła do południa zebrać ;D
Dobranioc wszystkim

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NATALKI I DAWIDKA I ŻEBYŚCIE SIĘ BEZ PRZERWY UŚMIECHALI (PRZEZ SEN ;D) DO MAMUSIEK. :-* :-* :-*

dzień dobry :)
nie chcę chwalić ale tymson śpi jak złoto. normalnie daje się swojej starej, schorowanej matce wyspać :laugh:

Witajcie ,

Shady - włosy, te które ze względu na działanie jakiegoś hormonu trzymały się mocno na głowie w czasie ciąży teraz zaczynaja wypadać bo hormony wracają do swojego poziomu sprzed ciąży :-( U mnie zaczeło się to jakeiśc trzy dni temu, ale od razu z ogromną siłą. Wczoraj jak myłam włosy to beczałam ... tragedia.
Witaminy jem, ale wiem, że i tak nie pomogą bo co ma wypaść to i tak wypadnie. Pocieszające jest to, że one odrosną, a najgorsza wiadomość, że można stracić do 50% wlłosów !!!

NATALKO - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!

DAWIDKU - TOBIE RÓWNIEŻ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!

reklama
joliku nie martw sie... w ciązy przybyło, teraz ubywa :)
ja z kolei słyszałam taką wypowiedź lekarza, że wypada tylko to co "przyrosło" w ciązy. bo w ciązy włosy nie wypadają...

Do góry