reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Że leje to nic. Mnie prawie porwało razem z parasolką tak wieje.
Ale po tym spacerze Młody śpi jak susełek, jestem w szoku.
Tylko boję sie co bedzie jak się obudzi.

reklama
A ja musiałam wyprowadzić Gabrielkę na ten deszcz do przychodni.....

Dziewczyny! Jak wstawić ten cholerny suwaczek! Nie wychodzi mi... :mad:

Z tymi wpisami do książeczki to pewnie, że można, jak sama nie zdbasz to Cię oleją.
Jeżeli chodzi o centyle (a jestem w nich na bierząco, dgyz Olka jest mierzona co 2-3 miesiące, nie tylko wzdłuż, ale i obwód klaty, brzucha, pomiar ilości tłuszczyku pod skórą) jest krzywa polska i krzywa warszawska!
Ponoć warszawskie dzieciaki jakieś takie pędzone. Dużo cięższe i dużo większe. Na moje pytanie "why?" usłyszałam, że to wina mc donaldsów, żarcia na telefon zamawianego przez rodziców i łatwego dostępu do fast foodów. ::)

Uff wreszcie przebrnęłam przez watek.....

Syla sorki za pomyłkę. Widocznie to była za późna pora dla mnie na pisanie ;D

My jak ostatni raz byliśmy na szczepieniu to lekarka nie chciała książeczki szczepień tylko kartę bo stwierdziła że i tak mają dużo do pisania.
Dziś na spacerku byłyśmy dosłownie chwilkę bo zaczęło padać i uciekłyśmy do domu. Skończyło się na werandowaniu.
Co za pogoda :(

nasz syn dzieki bogu nie bardzo lubi noszenie. preferuje leżenie na przewijaku (koniecznie ktoś się musi nad nim nachylać), na kanapie (należy grzechotać grzechotką, śpiewać bądź wydawać ciekawe odgłosy lub włączyć dzwonki w komórce ;D), ewentualnie jazda w wózku i rano obowiązkowe bujanie w leżaczku. zawsze przy tym kimnie. a mamunia jednym kopytkiem buja a całą resztą siedzi w necie ;D
a właśnie duralex dziś się zastanawiałam jak poszło ci uczenie samodzielnego zasypiania nicole? czy mała już sama zasypia? długo trwała nauka?

Cześć babole!
nawet się nie zmartwiłyście że mnie nie ma  :(

My jutro lecimy na szczepienie ale wątpię żeby je miała bo coś chyba się przyplątało  :mad:

Natka wczoraj miała dwa razy atak płaczu  :( biedna tak płakała

nie wiem czy to możliwe ale ma na dziąsełku dwie białe kreseczki ale to nie możliwe żeby już ząbki szły
undecided.gif

jak to się nie zmartwiłyśmy???????????
bardzo się martwiłyśmy... tak bardzo, że nie szło słowa wykrztusić ;D
frezja może faktycznie ona zaczyna ząbkować ::) alanek shady ma już zęba... kto wie... takie te dzieci wyrośnięte teraz... :laugh:

reklama

Jolik a co spowodowalo wypadanie wlosow? bo ja nic takiego na szczescxie nie zaobserwowalam :)
Jolik pisze:
_anna mnie nawet juz fryzjer nie zdoła pomóc :-( Wyczytałam, że wypadanie włosów rozpoczyna się po 6-12 tygodniach i trwa nawet do pól roku :-) Nio ciekawie będzie, nie powiem :-(

Do góry