reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Siedze dzisiaj sama z Zuzia juz 12 godzine, bylam tylko 45 na dworze i juz mam troche dosc :o. I teraz zaczynam naprawde doceniac wynalazce telefonu i Internetu, bez tego bym chyba nie dala rady ;)

Frezja wszystkiego naj .. dla Natalki
Efunia.. nauka trwała trzy dni ... przez pierwsze dwa myślałam, że się zastrzelę.. a trzeciego było już lepiej.... teraz Nicole pokochała łóżeczko i nie chce go zamienić na nic innego... ;D
Ja mam nadzieję, że wypadanie włosów mnie ominie.. biorę maternę.. mam nadzieję, że pomoże

Frezyjko wycmokaj kanddatkę na żone dla mojego Jasia, od samego zainteresowanego i wstrętnej teściowej ;D
Swoja drogą, to swaty powinny wrócić ;D

« Dzisiaj o 20:47:58 »

--------------------------------------------------------------------------------

Lindsay,
Ja też chcę taką czapkę. Poważnie - chcę bardzo. Skąd ją mam wziąć???

reklama
Do góry