reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Duralex - super masz córeczkę. Efunia ma 100% racji!

A moja córeczka ucina sobie drzemkę u mnie na rękach. o, chyba skończyła. Po spacerze wcale nie śpi, tzn nigdy po snie tym wokolopoludnoiowym, az do nocy.. a drzemie maksymalnie przez 10 minut. Podobno ja tez tak mialam...

Magdusiek dzięki .. chyba po tej wizycie u neurologa poprawił mi się humor.. i chciałabym, żeby każdy lekarz był taki dokładny i kontaktowy :D..

zero kierunkowy ja jestem ;)
Duralex masz racje je tez jak trafie na dobrego lekarza to mam potem skrzydła.
Przypomnijcie mi wątek z Teddy

Duralex,
Śliczna Twoja Nicola!

Joliku,
Tymek jest jak cukierek, podobny do Ciebie!

Orzeszku,
Anna bardzo zainteresowana osłem.

Z tymi zaleceniami lekarskimi to istny ambaras. Nie wiadomo kogo słuchać, bo:
pediatra mówi: kłaść na boczkach i pionizować;
neurolog mówi: w żadnym wypadku na boczkach, poziomować;
O0

No właśnie .. co lekarz to opinia.. ale chyba będę słuchać się neurologa.. bo wydaje mi się poważniejszym lekarzem ;D a poza tym pani doktor jest starszą osobą i chyba jakoś bardziej do mnie przemawia..

Lindsay Małgosia smsowała do Teddy, która złapała doła po przeczytaniu mojego marudzenia na temat chorób, które moim zdaniem (przeczulona mamusia) ma moja córka czytaj kręcz wnm etc... więc to wszystko moja wina :(... ale obiecuję, że już nie będę

dopiero nadrobiłam zaległosci z kilku dni.
1) buziaki dla Oli Małgosiu z okazji imieninek
2) Syla - Igunia sto lat, sto lat

Maciek ogląda sobie galeryjkę i szuka narzeczonej. Nie moze sie bidulek zdecydowac tyle lasek. Jak kiedys beda mowic w TV o bigamistach to bedzie to moj Maciejek. Ślini sie jak nie wiem co ;D
Zaraz naskrobie do Teddy

reklama
Do góry