reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
Witajcie dziewczyny,

Patrycja, staraj się tym nie przejmować. Dasz sobie radę!!! Poza tym my tu jesteśmy jakby co ;)

Duralex, no to dobrze że neurolog rozwiała Twoje wątpliwości. Kolejny raz się przekonałyśmy że nie ma co czytać o choróbskach w necie tylko pytać specjalisty. Po co się stresować. Poza tym każde dziecko rodzi się z niesymetrycznością. Tyle tylko że niektóre sobie z tym poradzą i to zanika a innym trzeba pomóc (czytaj: Nicole i Idze) poprzez ćwiczenia.

Ale Galeryjka się zapełnia. Moja Iga powiedziała że takie są przystojniaki że musi chyba już o jakiegoś powalczyć ;) Wkleiła swoją fotkę w wątku "Szukam męża" (Galeryjka)

No Teddy Ty tu nie czytaj książek tylko udzielaj się na bb! To ja dziecku nie mam czasu kaszki zrobić bo muszę czekać aż wszystkie fotki się otworzą a Ty se książki czytasz? ;) :laugh:

Czy Wasze dzieciaczki też śpią po 15 min? Iga ostatnio ma tak: zasypia, mija 15min budzi się, podaję jej smoka, zasypia, mija 15min budzi się, podaję jej smoka, zasypia, mija 15min budzi się, podaję jej smoka... ufff juz mnie nogi bolą od chodzenia w tą i z powrotem. :laugh:

Specjalnie dla Teddiego talerz PO kaszce  ;)

dsc003297un.jpg

no Teddy, błagam Cię, nie posądzaj mnie że nawet kaszki zrobić nie umiem.

Niezłą sobie opinię na forum wyrobiłam. ;)

zaraz, zaraz, chodziło Ci o akcję jedzenia?

nie... robienia... ;)

tylko tak sie zastanawialam... bo to Twoje male jest za male na kaszke, a to duze jest na tyle duze, ze juz kaszka jest raczej beee... i tak se myslalam, ze sciemniasz... ;)

Teddy - widzę, że Prezes odziedziczyl po Tobie poczucie humoru :-)
Nieżle się ubawiłam z tej historii zamieszczonej w galeryjce. SUPER !!!

Galerię mamy najpiekniejszą na całym forum bb !!!

reklama
Do góry