reklama
Teddy
Październikowa mać
czesc laski... i bobaski...
na poczatek wszstkiego najlepsiejszego dla Olivierka, Tymusia, Natalki i Kubelka z okazji trzymiesiecznicy, czy jak to tam roznie uroczo nazwac... :-*
(i dziewczyny, jak tam Wam tez jakies rocznice czy swieta dolegaly, to tez wszystkiego... )
po drugie, Efunia - nie wiem co, ale ja tez chce na maila...
a po trzecie to ja sie wzielam za tego Chorego Portiera i tak juz czwarta czesc koncze... kiedys jak sie budzilam, to jeszcze na spiaco, na czworaka do komputera czlapalam, a teraz na macanego ksiazki szukam...
na poczatek wszstkiego najlepsiejszego dla Olivierka, Tymusia, Natalki i Kubelka z okazji trzymiesiecznicy, czy jak to tam roznie uroczo nazwac... :-*
(i dziewczyny, jak tam Wam tez jakies rocznice czy swieta dolegaly, to tez wszystkiego... )
po drugie, Efunia - nie wiem co, ale ja tez chce na maila...
a po trzecie to ja sie wzielam za tego Chorego Portiera i tak juz czwarta czesc koncze... kiedys jak sie budzilam, to jeszcze na spiaco, na czworaka do komputera czlapalam, a teraz na macanego ksiazki szukam...
luszka
październik'05, lipiec'07
Małgosiu Twój Jasio super śmieszne minki robi
Duralex, Orzeszku Wasze córcie śliczne jak laleczki.
Jolik z Tymka też kawał przystojniaka ani sie obejrzysz a panny będą się w kolejki ustawiać
w ogóle to wszystkie Wasze dzieciaczki są cudne.
Teddy super że wróciłaś do nas
Duralex, Orzeszku Wasze córcie śliczne jak laleczki.
Jolik z Tymka też kawał przystojniaka ani sie obejrzysz a panny będą się w kolejki ustawiać
w ogóle to wszystkie Wasze dzieciaczki są cudne.
Teddy super że wróciłaś do nas
Luszka tak - stary mokotów, neurolog został mi polecony przez znajomą i okazało się, że to świetna kobitka, która dużo mi wyjaśniła i w ogóle wszystko omawiała co robiła z miśką.
A teraz idę oglądać Prezesa bo się za nim stęskniłam
A teraz idę oglądać Prezesa bo się za nim stęskniłam
reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Kobietki,
Mam pomysł, może byśmy zamiesciły nasze dzieciaczki pod postacią Yody, Dwie mamusie już to zrobiły, a całkiem śmiesznie by te nasze dzieciaczki wyglądały. Sądzę, żę nasze mamusie, które uwielbiają robić listy zrobiły by wątek Październikowe Yody!
Co Wy na to?
Nudzi mi się
Mam pomysł, może byśmy zamiesciły nasze dzieciaczki pod postacią Yody, Dwie mamusie już to zrobiły, a całkiem śmiesznie by te nasze dzieciaczki wyglądały. Sądzę, żę nasze mamusie, które uwielbiają robić listy zrobiły by wątek Październikowe Yody!
Co Wy na to?
Nudzi mi się