reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama

laseczki pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! poszukuje programu do wygrywania na allegro....Efunia Ty chyba mialas cos tyakiego!!!!!! blagam na namiary bo teraz siedze u kumepli i jej jest pilnie potrzebny...... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czesc laski... i bobaski... :)

na poczatek wszstkiego najlepsiejszego dla Olivierka, Tymusia, Natalki i Kubelka z okazji trzymiesiecznicy, czy jak to tam roznie uroczo nazwac...  :-*
(i dziewczyny, jak tam Wam tez jakies rocznice czy swieta dolegaly, to tez wszystkiego... )

po drugie, Efunia - nie wiem co, ale ja tez chce na maila... ;)

a po trzecie to ja sie wzielam za tego Chorego Portiera i tak juz czwarta czesc koncze... kiedys jak sie budzilam, to jeszcze na spiaco, na czworaka do komputera czlapalam, a teraz na macanego ksiazki szukam... ;)

Małgosiu Twój Jasio super śmieszne minki robi :D

Duralex, Orzeszku Wasze córcie śliczne jak laleczki. :)

Jolik z Tymka też kawał przystojniaka :) ani sie obejrzysz a panny będą się w kolejki ustawiać ;)

w ogóle to wszystkie Wasze dzieciaczki są cudne. :)

Teddy
super że wróciłaś do nas :)

Duralex czy ten Twój neurolog jest z Warszawy?

Teddy Już dziewczyny spać nie mogą przez Prezesa. ;) Tak się chichrałam przy oglądaniu fotek że znów obudziłam Natalkę ;D

Luszka tak - stary mokotów, neurolog został mi polecony przez znajomą i okazało się, że to świetna kobitka, która dużo mi wyjaśniła i w ogóle wszystko omawiała co robiła z miśką.
A teraz idę oglądać Prezesa bo się za nim stęskniłam

reklama
Kobietki,
Mam pomysł, może byśmy zamiesciły nasze dzieciaczki pod postacią Yody, Dwie mamusie już to zrobiły, a całkiem śmiesznie by te nasze dzieciaczki wyglądały. Sądzę, żę nasze mamusie, które uwielbiają robić listy zrobiły by wątek Październikowe Yody!
Co Wy na to?
Nudzi mi się :(

Do góry