reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

No, no Małgosiu, ucałuj Jasia od cioć. Piękne dostałyśmy różyczki :)

Ja też zauważyłam że Iga uwielbia masarz. Po kąpieli jak ją smaruję parafinką to przy tym masuję i jest w niebo wzięta. Jak przewijam też po nuszkach ją przemasowuję. Wtedy jest tak we mnie wlepiona takim maślanym wzrokiem i tyle by chciała mi powiedzieć.....

Doxa, już podawałaś stronkę na której kupiłaś książeczkę którą Małgoś się tak zachwyca, ale możesz jeszcze raz wysłąć link, bo nie moge znaleźć.

reklama
Dobry wieczór wszystkim mamusią

Małgosiu miło że o mnei pamiętałaś , różyczki śliczne_ dziękuję

Ja jestem już na wykończeniu, zupełnie nie mam czasu..szkoła dom mała nauka i do tego jestem chora łeee
Wiktorka ma kolki od 3 tygodni codziennie wieczorem ejst ryk...:(((( bpo prostu już czasem nie mam siły i wątpię we wszystko,
ale staram się być twarda.
Pozdrawiam

Dziewczyny dzięki za info odnośnie tego USG bioderek - ale jestem przerażona nikt mi nie powiedział, kiedy i gdzie mam iść na to USG jutro zrobię aferę w przychodni - powinni mi chyba dać skierowanie na USG ? ??? >:D
A może powinnam pójść prywatnie - co mam robić?

dobry wieczor,
czy u Was tez tak pada deszcz? kicha.
Małgoś dzieki za rozyczki od Jasia. Kurcze szkoda, ze nie mam corki ;)
Ja tez jestem za spotkaniem :) Moze nad morzem ? Jod dla Waszych dzieciaczkow gratis :)

piszecie o neurologach i ortopedach itp. czy to jest obowiazkowe czy z racji jakis problemow ?
Młody wkoncu rąbnął kupkę ! Od niedzieli pierwsza i niestety wspomagana czopkiem glicerynowym.

Dobry wieczór!!

Boże jak się pięknie galeria zapełniła, to niesamowite jak nasze dzieci rosną i jak się zmieniają i jakie postępy robią.
Efunia twojego Tymcia dawno nie było w galeri- jak on się zmienił taki fajny kawaler :laugh: wszystkie dzieci są piękne.

Małgoś róże piękne ;)
Powiedz mi Małgoś ty przy kąpieli zanużasz Jasiowi uszka do wody?? Ja strasznie tego unikam i dlatego pytam.

Powiedzcie czy te książeczki są dostępne w empiku???

Moje złote dziecię pozwoliło mi dziś sporo zrobić- pomyłam okna, poprałam firanki, zasłonki, powiesiłam świeże, a natalcia spała, potem w leżaczku się bawiła. Bardzo jestem zadowolona z tego leżaczka, a myślałam że tylko kasę wyżucę i tyle.

luszka pisze:
Z tego samego wydawnictwa jest też książka "W co sie bawić z dziećmi" też Marty Bogdanowicz. Jest tam masa zabaw i piosenek z opisem i na 3 płytkach. Część wypróbowałam już w pracy i polecam jak dzieciaczki podrosną.

Ja już mam tę książeczkę z CD-kami ;D Całkiem fajna ;)

witam :)
moje dziecko po obudzeniu sie wczoraj o 16 dwa razy sie zdrzemnęło (po pół godziny) i zasnęło dopiero o 23.30. spało do 3.40 i teraz znów dwa razy się zdrzemnęło po paręnaście minut... obecnie konferuje z misami. a matka oczy na zapałki....

reklama
Hej,
A mnie na dzisiaj zostało jedno okno do umycia. Wczoraj wymyłam cztery, wyprałam i zawiesiłam firanki. Mały w ciągu dnia ładnie spał dlatego udało mi się to wszystko zrobić :-)

Pogoda nadal kiepska :-( Ciekawe jakie będą święta ???

Do góry