reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Luszka mam nadzieję, że to tylko dzisiaj mała marudzi przy jedzeniu.. a jutro będzie lepiej.. Podobno deprecha łapie w 6 tygodniu.. ale mnie chyba dopadła później... chociaż w dalszym ciągu mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.. wszystko wróci do normy a miśka zacznie trzymać głowę w drugą stronę hihihi

reklama
duralex ty idź do neurologa tylko jakiegoś DOBREGO co cię nie nastraszy niepotrzebnie tylko uspokoi... i sobie nie wkręcaj żadnych filmów, ja cię bardzo proszę. NO!
małgosiu ja też znam tę książeczkę o masażykach... kupiłam ją w zeszłym roku do biblioteki (jak wiecie albo i nie jestem bibliotekarką :) ) i u mnie zrobiła ona furrorę wśród mam a także dziewczyn, które chodzą do szkoły fizjoterapii... i ja też ją polecam! jest śliczna, pięknie wydana i rzeczywiście pomysłowa...

Efunia chyba się wybiorę.. bo przestanę spać po nocach.. a tak w ogóle to przestanę czytać różne fora bo faktycznie schizy dostane

Duralex, biedulko, wg mnie powinnaś zrobić 2 rzeczy. Po pierwsze przestań czytać - pamiętacie jak w ciąży unikałyśmy negatywnych treści? - tak samo teraz nie wolno tego robić, chyba że lekarz stwierdzi problem to sobie możesz o nim szerzej poczytać. Po drugie idź z małą do neurologa, albo chociaż do pediatry, który wszystko Ci wyjaśni!

Małgosiu róże rzeczywiście prześliczne!!!

Dzięki mamuśki za wsparcie... już przestaję.. jakoś się zmieniłam po porodzie, bo zawsze byłam optymistką... i faktycznie koniec z czytaniem bzdetów..
Doxa o to trzymanie główki na zmianę raz w jedną raz w drugą stronę pytalam się ortopedy... zbadał szyję małej i stwierdził, iż nic niepokojącego nie widzi.. ale po tym dzisiejszym odwiedzeniu paru stron.. coś nie daje mi spokoju..

ale już wystarczy KONIEC Z MARUDZENIEM

reklama
Małgosiu Dzieki za różyczki są prześliczne :) a dla małego gentlemana Jasia duża buźka :-*

Duralex Wszystko będzie dobrze trzymam za Was kciuki.

Ja też znam tą książeczkę z przytulankami. Jest w przedszkolu w którym pracuję i "moje" dzieciaki ją po prostu uwielbiają. Poza tym wierszyki doskonale wyciszają dzieci i ćwiczą im pamięć. Z tego samego wydawnictwa jest też książka "W co sie bawić z dziećmi" też Marty Bogdanowicz. Jest tam masa zabaw i piosenek z opisem i na 3 płytkach. Część wypróbowałam już w pracy i polecam jak dzieciaczki podrosną. Na razie mam zamiar kupić Przytulanki ale kto wie czy w przyszłości nie zaiwestuję w ta drugą ksiażkę. Mogę jeszcze Wam polecić książeczkę "Wierszyki do zabaw paluszkowych" Wandy Szumanówny tylko nie jestem pewna czy część tych wierszyków nie powtarza się z przytulankami.

Do góry