reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Ja też sie chyba skuszę na taką herbatkę . Ale do Ikei wyciągnę małża w weekend (sama jakoś sie jeszcze nie odważyłam jechać z dzieckiem na zakupy - nie dowierzam sobie jako kierowcy ;) )
Chociaż jak Was słucham, że jesteście takie niezależne to nabieram coraz wiekszej ochoty na taki wypad tylko we dwójkę (czyli ja i Dawidek) ;D

reklama
Patka,
Nie bądź taka zachłanna jeden chłop Ci wystarczy, po co Ci Dwóch??? ;D
Poza tym zdradzę Ci, że Jaś jakoś zadowolony z tego jak prowadzę, nie robi głupich komentarzy, usmiecha się, a nawet zasypia. Ciekawe jak długo to potrwa. Kiedy zacznie piprzyc dyrdymały na temat mojej jazdy.
Korzystaj póki możesz, bo jak Ci Dawidek podrośnie to tez bedzie narzekać.

;D No może masz i rację. Jeszcze nie pociągnie mi za ręczny jak to zdarzyło się mojemu małżowi >:D ( i to pod głupim pretekstem że wjadę komuś w tyłek - no miałam taką fantazję i już ;D ;))
Małgoś zachwyciły mnie buciko - skarpetki Jasia z tego ostatniego zdjęcia. Pochwal sie gdzie je nabyłaś.

Małgosiu a gdzie obiecane zdjęcia różyczek?? Wypatruję ich i wypatruję!
A tę herbatkę to kupiłaś na tym stoiku spożywczym przy kasach, tak?

Małgoś zdjęcia Jasia boskie!!! Chyba robi się podobny do taty, a na tym zdjeciu w foteliku samochodowym to po prostu cały tata!!!
No i nadal czekam na te różyczki ;)

dsc007388si.jpg

Jeszcze raz specjalnie dla Cioci: Doxy, Magdusi, Jolika, Efunia, Orzeszka, Teddy (a gdzie Teddy? walczy z reaktywacja laktacji???), Lindsay, Syli, Frezyjki, Patki, Luszki, Vertigo, Duralex, Lucky, Ewci i wszystkich innych które pominęłam. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Patka,
Buciki do nabycia od koloru do wyboru w mothercare. Chodzi Ci o ta imitację adidasów ;)
Super butki (imitacja krowiej skóry) widziałam dziś w H&M. cHYBA KUPIE, TAKIE FILCOWE KOZACZKI ZA KOSTKĘ CUDO!

Patka,
Przepraszam juz wiem o które Ci chodzi. Otóż to cudo zakupiłam w sklepie rekomendowanym przez Doxą, w Babicach Starych, za całe 3,50 zł ;)

Dzięki Małgosia.
Pocieszenie się przyda bo właśnie dopadła mnie schiza. Wlazłam sobie na forum rehabilitacji i naczytałam się o wnm. I zaczyna mi się wydawać, że miśka to ma .. chyba będę musiała udać się do neurologa. boo hoo

reklama
Do góry