reklama
dzien dobry mamusie dzis jestem pierwsza
noc minela spokojnie. tyle, ze osama jak juz sie obudzil na nocne karmienie (1.30) to zamiast po nim natychmiast zasnac, to najpierw koniecznie musial zreferowac cos swoim misiom z karuzelki... mlaskał, mruczał i śmiał się do nich aż do 3. następnie zasnął i obudził się o 6. teraz też coś do nich gada zamiast spać. ale zaśnie, zaśnie... wierzę w niego :laugh:
miłego dnia dla wszystkich :-*
noc minela spokojnie. tyle, ze osama jak juz sie obudzil na nocne karmienie (1.30) to zamiast po nim natychmiast zasnac, to najpierw koniecznie musial zreferowac cos swoim misiom z karuzelki... mlaskał, mruczał i śmiał się do nich aż do 3. następnie zasnął i obudził się o 6. teraz też coś do nich gada zamiast spać. ale zaśnie, zaśnie... wierzę w niego :laugh:
miłego dnia dla wszystkich :-*
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Witajcie,
U nas jak zwykle spokojnie. Tymek budzi sie na karmienie 2 razy w ciągu nocy. Przewijamy go i po 10 minutach wszyscy smacznie śpimy :-)
Wstał przed 6. Najdał się, pobawił a teraz smacznie śpi ...
Wczoraj byłam u ginka. I na szczęście wszystko zagoiło się rewelacyjnie :-)
Shady - może powinnaś znaleź sposób na to żeby Alanek się nie rozbrykał wieczorem. Przed kąpielą jakaś relaksacyjna muzyczka + masażyk ciałka, potem kąpiel, jedzonko, a najlepiej wszystko to robić przy delikatnym oświetleniu. Powinien się wyciszyć, a wtedy po odbiciu nie powinien robić "cyrku" ... Szkoda mi Cię kobieto. Jak tak dalej pójdzie to się wykończysz ...
U nas jak zwykle spokojnie. Tymek budzi sie na karmienie 2 razy w ciągu nocy. Przewijamy go i po 10 minutach wszyscy smacznie śpimy :-)
Wstał przed 6. Najdał się, pobawił a teraz smacznie śpi ...
Wczoraj byłam u ginka. I na szczęście wszystko zagoiło się rewelacyjnie :-)
Shady - może powinnaś znaleź sposób na to żeby Alanek się nie rozbrykał wieczorem. Przed kąpielą jakaś relaksacyjna muzyczka + masażyk ciałka, potem kąpiel, jedzonko, a najlepiej wszystko to robić przy delikatnym oświetleniu. Powinien się wyciszyć, a wtedy po odbiciu nie powinien robić "cyrku" ... Szkoda mi Cię kobieto. Jak tak dalej pójdzie to się wykończysz ...
Doxa
Fanka BB :)
Dzień Dobry mamusie!
Dzisaj internecik mi chodzi bez zarzutu
Dzisaj internecik mi chodzi bez zarzutu
Jolik nakarmisz i przewiniesz i odbijesz w ciągu 10min??Jolik pisze:Przewijamy go i po 10 minutach wszyscy smacznie śpimy :-)
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Doxa - przewijanie odbywa się po karmieniu i odbiciu i po wszystkich tych czynnościach dopiero kładziemy się spać ! Nie przewijamy Tymeczka w nocy przed karmieniem bo zazwyczaj jest bardzo głodny, a nie chcemy go za bardzo denerwować.
reklama