reklama
Cześć dziewczyny i maleństwa (a może powinnam powiedzieć Ho ho ho - tak tu świątecznie)
Synek mnie dziesiaj zadziwił, spał, spał i spał (a ja z nim), tylko przed spacerkiem mnie wystraszył bo zaczął strasznie płakać. Teraz siedzi w foteliku obok kompa (i zasypia chyba, bo bujanie zawsze go usypia ;D)
Anna mi w szpitalu mówili że USG powinnam zrobić po miesiącu. Ale byliśmy najpierw u ortopedy i ten kazał przyjść na USG po świętach tzn Mały będzie miał ponad dwa i pól miesiąca.
Synek mnie dziesiaj zadziwił, spał, spał i spał (a ja z nim), tylko przed spacerkiem mnie wystraszył bo zaczął strasznie płakać. Teraz siedzi w foteliku obok kompa (i zasypia chyba, bo bujanie zawsze go usypia ;D)
Anna mi w szpitalu mówili że USG powinnam zrobić po miesiącu. Ale byliśmy najpierw u ortopedy i ten kazał przyjść na USG po świętach tzn Mały będzie miał ponad dwa i pól miesiąca.
Vertigo
Październikowa Mama 2005
Doxa, no mam nadzieje, ze metoda dostosowana do naszych problemow Mi tam przerywanie wychodzi - maly palec do paszczy i cyc wyciagniety, a potem trzeba dobrze chwycic i juz odbite - podobno dziecko musi sie tego szybkiego odbijania nauczyc (my calkiem przypadkiem nauczylismy tuz po urodzeniu )
_anna, my mielismy robione jeszcze w szpitalu i drugie po 6tyg, teraz za kolejne 8tyg - mimo tego, ze wszystko jest w porzadku
_anna, my mielismy robione jeszcze w szpitalu i drugie po 6tyg, teraz za kolejne 8tyg - mimo tego, ze wszystko jest w porzadku
shady
Fanka BB :)
dziewczyny jak ustalilyscie rytual kapieli o konkretnej porze? bo u nas to sa rozne pory a ja chce ustalic juz konkretna godzine/....czy budzic malego jak spi o tej porze kapieli czy poczekac jak sie obudzi...i kiedy? przed jedzeniem czy po jedzeniu?
Ale jaja przecież do świąt zostało 2 tygodnie Boże jak ten czas leci.
Anna jak byłaś na pierwszej wizycie u pediatry to nie dostałaś skierowania na to USG bioderek???
Małgosiu widzę że rodzina jest już w komplecie, bardzo się cieszę.
Anna jak byłaś na pierwszej wizycie u pediatry to nie dostałaś skierowania na to USG bioderek???
Małgosiu widzę że rodzina jest już w komplecie, bardzo się cieszę.
Shady u nas kąpiel jest zawsze o tej samej poże już od pierwszego dnia w domu. je Natalkę karmię po kąpieci , potem od razu zasypia. Zazwyczaj tak od 19 stej nie daję jej spać, zabawiam żeby sie zmęczyła, kąpiel ją relaxuje,papu i nyny
Shady u nas też jakoś udaje sie prawie o stałej porze kąpać tzn o 21 (akurat mąż wtedy wraca do domu na kąpiel właśnie). Tak się zazwyczaj układa że Mały jest akurat obudzony, a jeśli nie to najwyżej przesunięcie jest o pół godziny (bardzo rzadko są większe opóźnienia i to przez nas raczej a nie przez sen Małego )
reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Frezyjko,
Pracujemy nad tym
Wczoraj mieliśmy rocznicę ślubu, więc....
Za 2 dni mamy rocznicę następnego ślubu, więc... ;D
Shady,
Książeczka to rzecz o wierszykach i masażykach czyli przytulankach - rymowankach ;D
Pracujemy nad tym
Wczoraj mieliśmy rocznicę ślubu, więc....
Za 2 dni mamy rocznicę następnego ślubu, więc... ;D
Shady,
Książeczka to rzecz o wierszykach i masażykach czyli przytulankach - rymowankach ;D