reklama
Uff skończyłam czytać "witam". Synek mi usnął na kolanach a ja chyba pójdę coś zjeść.
Nie pamiętam już ale przeczytałam że u kogoś jeszcze są bolesne bączki. Ja cały czas walczę i bąki dalej Dawidka bolą (potrafi sie przez nie obudzić z płaczem)
Pytałam pediatrę to kazała dawać espumisan, ale ja ciągle daję i nic.
Wczoraj odstawiłam nabiał ale szczerze powiedziawszy wątpię czy to przez to.
U nas przepajanie odpada, bo Mały nie chce pić nic poza mlekiem z piersi
Tylko najgorzej jest wieczorami w godzinach "kolkowych" stąd moje podejrzenia, że to objaw kolki (ale takie bąki zdarzają sie o każdej porze)
Jeszcze raz dziękuję za życzenia. Smutno mi bo jestem sama z Małym a Mąż tradycyjnie wróci wieczorem na kąpiel.
Nie pamiętam już ale przeczytałam że u kogoś jeszcze są bolesne bączki. Ja cały czas walczę i bąki dalej Dawidka bolą (potrafi sie przez nie obudzić z płaczem)
Pytałam pediatrę to kazała dawać espumisan, ale ja ciągle daję i nic.
Wczoraj odstawiłam nabiał ale szczerze powiedziawszy wątpię czy to przez to.
U nas przepajanie odpada, bo Mały nie chce pić nic poza mlekiem z piersi
Tylko najgorzej jest wieczorami w godzinach "kolkowych" stąd moje podejrzenia, że to objaw kolki (ale takie bąki zdarzają sie o każdej porze)
Jeszcze raz dziękuję za życzenia. Smutno mi bo jestem sama z Małym a Mąż tradycyjnie wróci wieczorem na kąpiel.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Frezja - super! Gratuluję
Patka, czasem moja córeczka tak ma, nie wiem czy to czasem nie żółty ser. Póki co z niego zrezygnuję. Ale my nic nie dajemy, trwa to chwilę, często utulenie pomaga, szczególnie gdy przyciskam jej brzuszek do siebie.
Patka, czasem moja córeczka tak ma, nie wiem czy to czasem nie żółty ser. Póki co z niego zrezygnuję. Ale my nic nie dajemy, trwa to chwilę, często utulenie pomaga, szczególnie gdy przyciskam jej brzuszek do siebie.
reklama
Doxa
Fanka BB :)
A my właśnie wróciliśmy z zakupów ... coś się mojemu Olivkowi pokiełbasiło, jak zjadł o 11 tak śpi, zakupy go nie interesowały - spał - wróciliśmy do domu, a on nadal śpi a już prawie 17 ... idę go budzić bo chyba noc będzie niewesoła a ja jutro muszę mieć dużo sił - idziemy z Małgosią na jogę "Mama i ja", może i Shady dołączy ... ??
Shady co za pomysły z tym poradnikiem?? Kiedy Cię przekonałam do smoka? Chyba kochane przeceniacie mnie, ale mimo to dziękuję za uznanie, miło mi miło ... :-* :-* :-*
Patka wszystkiego NAJ NAJ
Shady co za pomysły z tym poradnikiem?? Kiedy Cię przekonałam do smoka? Chyba kochane przeceniacie mnie, ale mimo to dziękuję za uznanie, miło mi miło ... :-* :-* :-*
Patka wszystkiego NAJ NAJ