reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama

P A T K A

Milosci po kres i radosci do lez,

Promykow slonca I bukietow roz bez konca,

Mnostwo wrazen I spelnienia marzen,

Wiele szczescia I trafnych decyzji podjecia,

A w portfelu I na koncie – same tysiace.

Uff skończyłam czytać "witam". Synek mi usnął na kolanach a ja chyba pójdę coś zjeść.
Nie pamiętam już ale przeczytałam że  u kogoś jeszcze są bolesne bączki. Ja cały czas walczę i bąki dalej Dawidka bolą (potrafi sie przez nie obudzić z płaczem)
Pytałam pediatrę to kazała dawać espumisan, ale ja ciągle daję i nic.
Wczoraj odstawiłam nabiał ale szczerze powiedziawszy wątpię czy to przez to.
U nas przepajanie odpada, bo Mały nie chce pić nic poza mlekiem z piersi  :(
Tylko najgorzej jest wieczorami w godzinach "kolkowych" stąd moje podejrzenia, że to objaw kolki (ale takie bąki zdarzają sie o każdej porze)

Jeszcze raz dziękuję za życzenia. Smutno mi bo jestem sama z Małym a Mąż tradycyjnie wróci wieczorem na kąpiel. :(

Patka wsyzstkiegoooo najjjjjj....... jestes tylko o dwa dni mlodsza ode mnie nie liczac rocznika hihih

Anna dostalam mailem od Jolika :) jak chcesz to Ci wysle :)

Duralex.....moj nick nemka27

Frezja - super! Gratuluję :)

Patka, czasem moja córeczka tak ma, nie wiem czy to czasem nie żółty ser. Póki co z niego zrezygnuję. Ale my nic nie dajemy, trwa to chwilę, często utulenie pomaga, szczególnie gdy przyciskam jej brzuszek do siebie.

reklama
A my właśnie wróciliśmy z zakupów ... coś się mojemu Olivkowi pokiełbasiło, jak zjadł o 11 tak śpi, zakupy go nie interesowały - spał - wróciliśmy do domu, a on nadal śpi a już prawie 17 ... idę go budzić bo chyba noc będzie niewesoła a ja jutro muszę mieć dużo sił - idziemy z Małgosią na jogę "Mama i ja", może i Shady dołączy ... ??

Shady co za pomysły z tym poradnikiem?? ;) Kiedy Cię przekonałam do smoka? Chyba kochane przeceniacie mnie, ale mimo to dziękuję za uznanie, miło mi miło ... :-* :-* :-*

Patka wszystkiego NAJ NAJ

Do góry