reklama
_anna
Fanka BB :)
Ja nie potrafię karmić przy komputerze - mój śpi w wózku obok i co chwilę warczy z niezadowolenia przez sen
A w ogóle kupiliśmy Małemu karuzelę nad łóżeczko i był nią zachwycony... był po przestała działać i trzeba reklamować. Jestem wściekła bo właśnie dzisiaj kiedy jestem sama w domu bym mu ją włączyła, a taką wiszącą szybciej się znudził.
Kupiliśmu mu też matę edukacyjną, ale jeszcze nie umieściam na niej synka (najpierw pranie bo znowu dostanie jakiś krost)
Kupiliśmu mu też matę edukacyjną, ale jeszcze nie umieściam na niej synka (najpierw pranie bo znowu dostanie jakiś krost)
luszka
październik'05, lipiec'07
Shady Gratulacje
Doxa Popieram pomysł napisania poradnika
Magda No przyznaję że Ci troche zazdroszczę z powodu tego pępka ;D Naszej Natalce jeszcze sie trzyma. ledwo ledwo ale zawsze. Zawsze dokładnie staram sie przemywać wszystkie fałdki i kikutek, na dodatek wyciskam jeszcze tam spirytus z wacika. : I tak przy każdym przewijaniu i po kapieli. Poza tym wietrze ile sie da a ostatnio pomagam sobie suszarką. Już 4 razy kupowaliśmy spirytus a mąż coraz częściej podpytuje co on tak szybko schodzi ???
Podejrzewam że mnie o coś podejrzewa ;D
Jak byliśmy w piątek w szpitalu to lekarka mówiła że pewnie niedługo odpadnie. Tyle że to niedługo trwa już z 3 tygodnie :
Duralex masz rację to upierdliwy obowiązek. I jeszcze trzeba przy kąpieli uważać żeby nie zamoczyć.
Doxa Popieram pomysł napisania poradnika
Magda No przyznaję że Ci troche zazdroszczę z powodu tego pępka ;D Naszej Natalce jeszcze sie trzyma. ledwo ledwo ale zawsze. Zawsze dokładnie staram sie przemywać wszystkie fałdki i kikutek, na dodatek wyciskam jeszcze tam spirytus z wacika. : I tak przy każdym przewijaniu i po kapieli. Poza tym wietrze ile sie da a ostatnio pomagam sobie suszarką. Już 4 razy kupowaliśmy spirytus a mąż coraz częściej podpytuje co on tak szybko schodzi ???
Podejrzewam że mnie o coś podejrzewa ;D
Jak byliśmy w piątek w szpitalu to lekarka mówiła że pewnie niedługo odpadnie. Tyle że to niedługo trwa już z 3 tygodnie :
Duralex masz rację to upierdliwy obowiązek. I jeszcze trzeba przy kąpieli uważać żeby nie zamoczyć.
reklama
luszka
październik'05, lipiec'07
Doxa pisze:Dziewczyny w ramach porządków na dysku, odkopałam Harrego Pottera I część w wersji oryginalnej, może któraś ma ochotę? Teddy Lindsay może Wam wysłać?
Mam też Kod Leonarda da Vinci. Jeśli chcecie to dajcie znać.
Doxa ja poproszę