reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

Dzięki za życzenia :)
Mój synek dostał spazmów z głodu (mały terrorysta), dostawiłam go do piersi i idę czytać zaległości :) Oj uzbierało się tego

reklama
Patka, wszystkiego najdluzszego i najgrubszego....  :-*

5.gif

A w ogóle kupiliśmy Małemu karuzelę nad łóżeczko i był nią zachwycony... był po przestała działać :(i trzeba reklamować. Jestem wściekła bo właśnie dzisiaj kiedy jestem sama w domu bym mu ją włączyła, a taką wiszącą szybciej się znudził.
Kupiliśmu mu też matę edukacyjną, ale jeszcze nie umieściam na niej synka (najpierw pranie bo znowu dostanie jakiś krost)

Patka STO LAT! STO LAT! Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i dużo szczęścia. :D I niech Dawidek zdrowo rośnie :D

Wizytacja zakończona :-)
Mały próbuje zasnąć, a ja nadrobić zaległości z naszego forum

PATKA - wszystkiego naj, naj, naj ...

Doxa - kolor włosów nie ważny :-) może być blondynkiem :-) !

Patka szczęścia, zdrowia, pomarańczy .. niech Ci mąż nago zatańczy :) tak mnie się zrymowało
Shady to masz tak jak ja .. też mi się dziób nie zamyka :)

Shady Gratulacje :)

Doxa Popieram pomysł napisania poradnika :)

Magda No przyznaję że Ci troche zazdroszczę z powodu tego pępka ;D Naszej Natalce jeszcze sie trzyma. ledwo ledwo ale zawsze. Zawsze dokładnie staram sie przemywać wszystkie fałdki i kikutek, na dodatek wyciskam jeszcze tam spirytus z wacika. ::) I tak przy każdym przewijaniu i po kapieli. Poza tym wietrze ile sie da a ostatnio pomagam sobie suszarką. Już 4 razy kupowaliśmy spirytus a mąż coraz częściej podpytuje co on tak szybko schodzi ???
Podejrzewam że mnie o coś podejrzewa ;D
Jak byliśmy w piątek w szpitalu to lekarka mówiła że pewnie niedługo odpadnie. Tyle że to niedługo trwa już z 3 tygodnie ::)

Duralex masz rację to upierdliwy obowiązek. I jeszcze trzeba przy kąpieli uważać żeby nie zamoczyć.

reklama
Doxa pisze:
Dziewczyny w ramach porządków na dysku, odkopałam Harrego Pottera I część w wersji oryginalnej, może któraś ma ochotę? Teddy Lindsay może Wam wysłać? ;)
Mam też Kod Leonarda da Vinci. Jeśli chcecie to dajcie znać.

Doxa ja poproszę :)

Do góry