reklama
shady
Fanka BB :)
DZIN DYBRY
dzisiejsza noc byla wspaniala, maly spal od 00:00 do 5:30 rano....wspaniale.....a wszystko to dzieki Doxie ktora jednak przekonala mnie do stosowania smoka u malego....od 20 do 23 ciumkal sobie smoka pomalutku a pozniej zjadl i poszedl w kimono....no i jeszcze jeden plus smoka...maly nie zre co chwilka i jakis spokojniejszy sie zrobil....hmmm mam nadzieje ze tak zostanie....teraz wlasnie wydrukowalam sobie cala "usnij wreszcie" i siadam do lektury, bo w kompie dziwnie sie czytalo....w szoku bylam jak przeczytalam ze niemowle potrafi sie budzic w nocy i 8 razy....uffff u nas rekord to 2 razy
Doxa jestes wielka....nie myslalas o tym zeby napisac jakis poradnik?
szkoda ze musze jeszcze poczekac na ta joge ale to tylko 2 tygodnie wiec wytrzymam ale na 100% ide z Toba
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Shady - gratuluję
Doxa - Shady ma rację , wydaj poradnik, my go zareklamujemy, przeciez pomogłas każdej z nas przynajmniej kilka razy I nie będziesz musiała szukać prac zleconych. Idealny układ.
Ja na jogę też bym się chętnie wybrała, w piątek idę do gina, zobaczymy co powie. Mam nadzieję, że od soboty luz całkowity. NIe wiem jak na jogę zareaguje moje kolano, ale tak sie zastanawiam, że przeciez od razu nie może być ostro,. nie? Któraś z Was już była?
My wróciłyśmy ze spaceru, Natalia śpi w wózku, dała się rozebrać i śpi dalej.
Doxa - Shady ma rację , wydaj poradnik, my go zareklamujemy, przeciez pomogłas każdej z nas przynajmniej kilka razy I nie będziesz musiała szukać prac zleconych. Idealny układ.
Ja na jogę też bym się chętnie wybrała, w piątek idę do gina, zobaczymy co powie. Mam nadzieję, że od soboty luz całkowity. NIe wiem jak na jogę zareaguje moje kolano, ale tak sie zastanawiam, że przeciez od razu nie może być ostro,. nie? Któraś z Was już była?
My wróciłyśmy ze spaceru, Natalia śpi w wózku, dała się rozebrać i śpi dalej.
Teddy masz rację.. chyba nas .. sorry mnie trochę .. zajeżyłaś .. ale tylko trochę... może i Niki kiedyś dojdzie do perfekcji w spaniu.
Magda gratulacje z okazji pozbycia się upierdliwego obowiązku przemywania pępka
Doxa dokładnie wydaj jakiś poradnik..
A ja tak sobie myślałam, używa, któraś z was skype, bo bym sobie z Wami pogadała.. zbliżyłybyśmy się do realu
Ja chodziłami i na jogę i na tai chi i znowu bym poszła ale najpierw muszę sobie sprawić autko bo teraz to bryndza z dojazdem
Magda gratulacje z okazji pozbycia się upierdliwego obowiązku przemywania pępka
Doxa dokładnie wydaj jakiś poradnik..
A ja tak sobie myślałam, używa, któraś z was skype, bo bym sobie z Wami pogadała.. zbliżyłybyśmy się do realu
Ja chodziłami i na jogę i na tai chi i znowu bym poszła ale najpierw muszę sobie sprawić autko bo teraz to bryndza z dojazdem
Hej kochane
Kompletnie nie wiem co sie na forum działo i nawet nie mam czasu nadrobić zaległości. Przez kilka dni padł mi internet a w weekend do kompa się nie mogłam dorwać.
Ale mi Was brakowało.
Teraz Mały znów wzywa. Oj nie da mamie spokoju nawet w jej urodziny.
No cóż kończę dziś 28 lat
To straszne, a dopiero miałam osiemnastkę ;D
Kompletnie nie wiem co sie na forum działo i nawet nie mam czasu nadrobić zaległości. Przez kilka dni padł mi internet a w weekend do kompa się nie mogłam dorwać.
Ale mi Was brakowało.
Teraz Mały znów wzywa. Oj nie da mamie spokoju nawet w jej urodziny.
No cóż kończę dziś 28 lat
To straszne, a dopiero miałam osiemnastkę ;D
_anna
patka - wszystkiego najlepszego! Dużo szczęścia i spełnienia marzeń! Sto lat! ;D ;D ;D :-*
_anna
shady a skąd ty wydrukowałaś to "uśnij wreszcie" i co to jest? Bo mój mały nie chce spać i dlatego bardzo mnie to interesuje
reklama