reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

witam dziewczęta...
moje dziecko wczoraj przespało cały dzien w związku z czym postanowiło, ze dzien dzisiejszy zacznie o 2 w nocy... tak też uczyniło w związku z czym jestem troszkę niewyspana ;)
duralex gratuluję :)

reklama
Cześć,
Ja również gotowa na nowy tydzień. W sobotę wybyłam na miasto tuż po nakarmieniu Natalki, zostawiłam odciągnięty pokarm, ale do głowy mi nie przyszło, że Natalia zje wszystko tuż po moim wyjściu. Po czterech godzinach telefon - że mleko pilnie potrzebne. Szczęsliwie byłam już przy domu. Młoda rzuciła się na pierś, a następnie zasnęła i spała... cudnie, bo znów wróciła do normalnego rytmu. Dzisiejsza noc też ok... Ale mleka musze zostawiać im więcej. Tylko, że laktatorem słabo leci, musze chyba potrenować i niestety odciągać z większym zapasem, do zamrażarki, choćby na tydzień.

Wczoraj byli u nas znajomi, super było się spotkać. A wcześniej byliśmy na pierwszym rodzinnym spacerze :)

Duralex - pewnie, że się wyśpisz. Już za chwilę.

Wyśpię się jak Niki skończy 18 lat.. hihihi.. albo i też nie... będę stała w oknie i obgryzała paznokcie czekając na jej powrót.. Efunia.. powinnyśmy założyć sobie jakieś stałe łącze.. dla przyjemniejszego spędzania nocek... ty od 2 ja od 3 ;D

Efunia, Duralex - ciekawe co by na to powiedzieli Wasi mężowie - dzieci płaczą, a kobitki sobie kołysnaki przez telefon śpiewają albo przy komputerach siedza i stukają jak najęte ;)

moja dzidzia budzi sie tylko na karmienie a własciwie je przez sen..
magda 25 Twoje dziecko ma jeszcze pepek? mojej Julce odpadł w 6 dobie moze  zle go wysuszałas ???? nie przemywa sie kikuta tylko sie go odsuwa i ...

czesc laski... :)

tylko sie nie wkurzajcie, ale Wam to powiem...
spalismy rowne 12 godzim... z 2 malenkimi przerwami na karmionko... i ja, i Krasnal na spiaco...
a teraz oboje ziewamy do lez, bo chyba za dlugo bylo... :p

reklama
Witajcie kochane,
Widzię że z poniedziałku same dobre humorki :)

Jolik ja i tak sądzę że Tymek po rodzicach będzie miał ciemne włoski ;)

Magda25 spróbuj melisę z gruszką albo z pomarańczą, są naprawdę pyszne, nie będziesz się tak męczyć ;)

Duralex gratulacje, coraz lepiej Wam idzie!!!

Dziewczyny w ramach porządków na dysku, odkopałam Harrego Pottera I część w wersji oryginalnej, może któraś ma ochotę? Teddy Lindsay może Wam wysłać? ;)
Mam też Kod Leonarda da Vinci. Jeśli chcecie to dajcie znać.

Do góry