reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Dzięki Teddy To mnie kobieta w błąd wprowadziła. Kiedyś wcześniej jak mała miała zaparcie to sama wypiłam plantex i nic jej nie było. Być może to wcale nie plantex. Ale jednak nie będę ryzykować.
Dobranoc kobietki :)

reklama
dokładnie, z tego co widziałam na opakowaniu to w plantexie jest tylko zajebiste stężenie koperku :)
a w ogóle to dzień dobry mamusie i dzieciątka, dziś pierwsza podpisuje listę :laugh:
mały całą noc spał w łóżeczku. chyba dzięki karuzelce. tydzien temu kochał tylko pozytywkę z karuzelki. ale wyjechaliśmy na tydzień i po powrocie okazało się, ze moje dziecko zakochało się w misiach! o 5 rano ne chciał spać tylko patrzył na nie i sie uśmiechał... wodził za nimi wzrokiem a ja myślałam, ze się popłaczę... moje dziecko dorasta... zaczyna mieć normalnie własne zainteresowania poza cycem, hobby możnaby rzec :laugh:

Witajcie!
Efuniu, pięknie to powiedziałaś!!! :) Przeżywam to samo!

Jolik mi się wydaje, że mój Oli też by się nie dał oszukać herbatką! Kiedyś musiałam mu podać ranigaster rozpuszczony w wodzie, to były 2 porcje po 100ml. Dałam mu mniej więcej w terminie karmienia chcąc trochę odsunąć je w czasie, a Oli wypił całą 100 i dalej domagał się jedzenia ;) Ale ze smoczkiem czasami udaje mi się ten numer!

czesc laski i bobaski... :)

hi hi Efunia, pewnie ze dorasta, niedlugo bedziesz ryczec ze wzruszenia jak bedzie pil pierwsze piwo... ;)

Witam kobiałki...
Dzięki za wsparcie, przydało się... było lepiej .. mała poszła spać o 5 a nie o 6 rano hihihi.. Myślę, że tylko dzięki waszym fluidom się nie poddałam.. bo o 2 byłam już blisko.. qurde kiedy będzie lepiej.. myśl, że jakbym ją położyła na brzuchu toby zasnęła od razu .. mnie dobija.. chciało mi się wyć... i nie wiem ile ona jeszcze nocy wytrzyma :-[ ale będę twarda... (znaczy tak myślę, a jak będzie dalej to nie wiem).. No to sobie pomarudziłam i już jest mi lepiej.. :) a teraz idę nakarmić terrorystkę bo się dopomina

heloooo dziewczyny,....wiedze ze dzis tematem przewodnim sa kolki ;)

Efunia wiesz co....ja dalam Doxie plytke z tym filmikiem bo go przegrac nie moglam n Nero ale mam w kompie ten film i jak dojde do ladu i skladu z tym przegraniem to chetnie Ci go wysle :)

Hej !
Jestem wyspana i gotowa na rozpoczęcie kolejnego tygodnia :-)

Doxa - z tym wyjaśnieniem główki mojego synia to miałaś rację ... wczoraj byliśmy u moich rodziców, którzy pierwsze co powiedzieli to właśnie to, że Tymek robi sie blondynkiem :-) Coś w tym musi jednak być :-) Choć szczerze mówiąc ja nadal nie widzę różnicy w kolorze włosów Tymka :-)

Ina07 -ja za ćwiczenia zabieram się od kilku dni i .... nic z tego nie wychodzi. Jedynie jak wychodzę na spacer to chodzę ze wciągniętym brzuchem :-) Może się te mięśnie w ten sposób wzmocnią :-)

Witam :)
Znowu bb do d.. chodzi. A teraz relacja.. to była kolejna noc zmagań.. Było lepiej.. tfu aby nie zapeszyć.. Mała nie spała od 3 do 5 z groszami.. ale to i tak postęp.. w stosunku do przedwczoraj kiedy nie spała od 12 do 5 rano. :D... Jeszcze trochę i może też się wyśpie ;D

reklama
Witam!
Jesteśmy w siódmym niebie. Dzisiejsza nocka nalezała do najbardziej udanych jak dotąd. Mała juz sie nie pręży , a to dzięki temu , że wpadłam na szatański sposób z melisą. Pięknie przespała całą noc , obudziła się tylko trzy razy na jedzenie tj. o 23, 2:30 i 5 rano. No i oczywiście jaka ja byłam spokojna po tym zielsku , warto było wypić to paskudztwo , za cenę takiego spokoju.
Lada dzień odpadnie też pepek , już ledwo ledwo się trzyma , więc będziemy świętować.

Do góry