reklama
shady
Fanka BB :)
Doxa Harvey'a Karpa "szczesliwe niemowle" facet ktory jest pediatra mowi jak uspokoic niemowle....super filmi....jak chcesz moge Ci wyslac, tak jak ta kolezanka...tez mi wyslala i chyba uratuje mi zycie tym filmem....narazie nie mam okazji sprawdzic tych metod bo maly spi po wczorajszych sensacjach
Doxa pisze:Shady co to za film? Nie słyszałam, a chętnie bym obejrzała!!!
Shady fajowo ze juz lepiej. Film rzeczywiscie fajny. My wykorzystujemy bujanie i szumienie. Działa.
Syla a jak wygląda ta wysypka Twojej Małej ? Młody ma cały czas wysypkę na buzi wprawdzie juz mniejsza ale wciaz i zaczynam doszukiwac sie innej przyczyny niz łojotokowe zapalenie skóry.
My dzisiaj juz po zaklejeniu pępuszka w kierunku przepukliny. Chirurdzy to jednak sie nie chrzanią. Jak nakleił plaster toaz mnie bolało.
Syla a jak wygląda ta wysypka Twojej Małej ? Młody ma cały czas wysypkę na buzi wprawdzie juz mniejsza ale wciaz i zaczynam doszukiwac sie innej przyczyny niz łojotokowe zapalenie skóry.
My dzisiaj juz po zaklejeniu pępuszka w kierunku przepukliny. Chirurdzy to jednak sie nie chrzanią. Jak nakleił plaster toaz mnie bolało.
shady
Fanka BB :)
super.....to czekam na namiary albo na miejsce spotjkania chetnie poznam Olivierka i jego mamusie
Doxa pisze:Jasne Shady że chcę! Nigdy nie wiadomo co się przyda! To jest film na CD? Jesli tak, to wysle Ci moj adres na priva! Albo możemy się też spotkać
Doxa pisze:Lindsay a jakie wyniki morfologi ma Twój Maciuś?
Na granicy: HCT 28.8( norma od 28)
RBC-3.11( norma od 3)
HGB-10.2( od 10)
WBC-5.65 ( norma od 6)
No i przez to ma zaburzone wskażniki czerwonokrwinkowe, aizocytoze i zwiekszony odsetek eozynofili czyli swiadczy to o małej ilosc zelaza lub wit B
Witam!
Ja ostatnio raczej tylko z doskoku. Mała daje mi popalić , a kiedy już mogłabym mieć chwilkę czasu dla siebie ktoś akurat przychodzi np. mojego męża babcia która mieszka przez ścianę i w ten oto sposób ledwo żyję. Depresji jeszcze nie mam , ale czasami jestem blisko załamania nerwowego. Jutro idziemy do lekarza , ponieważ zaczynam się mocno martwić , Weronika ma juz prawie 4 tygodnie a pępek jeszcze nie odpadł mimo moich wysiłków ze smarowaniem go spirytusem. Czy któraś z Was spotkała się z podobnym przypadkiem , może ja przesadzam?
Ale coś tu chyba jest nie tak jak powinno być.
Ja ostatnio raczej tylko z doskoku. Mała daje mi popalić , a kiedy już mogłabym mieć chwilkę czasu dla siebie ktoś akurat przychodzi np. mojego męża babcia która mieszka przez ścianę i w ten oto sposób ledwo żyję. Depresji jeszcze nie mam , ale czasami jestem blisko załamania nerwowego. Jutro idziemy do lekarza , ponieważ zaczynam się mocno martwić , Weronika ma juz prawie 4 tygodnie a pępek jeszcze nie odpadł mimo moich wysiłków ze smarowaniem go spirytusem. Czy któraś z Was spotkała się z podobnym przypadkiem , może ja przesadzam?
Ale coś tu chyba jest nie tak jak powinno być.
reklama