reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Doxa - ja zapłaciłam za tę szczepionkę 58 zł. Za kilka dni mam zamiar spróbować białego chudego serka, może to faktycznie problem nie całego nabiału a tylko tego żółtego przysmaku ....
A Twojego Olivka wagowo to chyba nie dogonimy :-)

reklama
aaa Joliku, jeszcze jedno, jak odstawisz nabiał to łykaj wpń (żeby Ci zęby nie poleciały  ;))
Pediatra poleciła Calcium Sandoz 2x 1tabl.

...i tak przy okazji: jak dziecko ma problemy z brzuszkiem i rozwolnienie to podać Lakcid 2x1/2 ampułki. Zalać wodą, rozpuścić i dać wypić.

Nasz pediatra jest przeciwna łykaniu jakichkolwiek preparatów. Kazała mi wcinać sezam, szprotki i jakąś kaszkę amerykańską, której nazwy nie zapamiętałam :-)

Piszecie o tych szczepionkach w przychodni?
Ja zapłaciłam 100 za WZW, błonice, tężec, krztusiec i Hib.
Następne szczepienie 130 :( bo chyba dochodzi Poli)

Ale wiecie co. Nadal nie rozumiem dlaczego za to płacimy???? I to aż tyle.

hi, hi, coś w tym jest. Oskar uwielbia rysować, ja od dziecka też więc może i Iga coś tam złapała.

W telewizji na 3 codziennie jest super program o gostku, który pokazuje tajniki malarstwa. Muszę ją sadzać przed telewizorem ;)

Dziwczny jestem na siebie zla jak choelra....pare dni temu dostalam od kolezanki film Harveya Karpa "szczesliwe niemowle" i tam sa techniki uspokajania dziecka.....zapomnialam go obejrzec a teraz widze ze baaaaaardzo by mi pomogl wczoraj przy sensacjach Alana....chloera jasna...chyba czas na Bilobil....na skleroze....czy ktoras z was stosowala te techniki bo moja kolezanka mowi ze to dziala cuda :) polecam

Syla mamy dzieci w tym samym tygodniu zycia.....ciesze sie ze jest jeszcze jakies dziecko na tym forum ktore przekroczylo w tym wieku 5 kilo....myslalam ze tylko moj jest taki duuuuzy, ale od razu mowie ze gruby nie jest.....jestem w szoku jak one szybko rosna :)

Doxa.....dzieki...Alanek jest teraz oaza spokoju (tfu tfu na psa urok hih) zobaczymy co bedzie dalej....a jak bedzie znowu cyrk zastosuje te techniki uspokajania z filmu :)

reklama
Do góry