reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Shady - Ja myślę, że On po prostu był zmęczony wczoraj i z tego zmęczenia nie mógł zasnąć.

A ja chyba coś zjadłam czego Natalia nie lubi bo się bardzo pręży przy bączkach... nie wiem czy nie sos do kurczaka, tam był kalafior i fasolka szparagowa. Bo ciasto ze śliwkami jadłam w weekend, to chyba nie to. Strasznie mi głupio, mój żołądek jest twardzielem i ja nawet nie mam odruchu, że coś jest wzdymające albo ciężkostrawne, a jak widze jak ona się męczy i czasem krzyknie przez sen to aż mi się serce kraje.

reklama

a wlasnie....mialam spytac...powiedzcie mi jak spia wasze dzieci? bo moj spi na samym przescieradle pod kocykiem polarowym. A kiedy mozna wreszcie dziecku poscielic normalnie lozeczko, w slodka kolderke i podusie??? bo dziwnie wyglada takie nieposlane lozeczko :(

Doxa jak spi Olivierek? pytam Ciebie glownie bo przeciez jestes najstarsza stazem mamusia :)

Shady - Natalia na prześcieradle ma flanelową pieluszkę - na niej ją kładę, przykrywam rozłożonym rożkiem.

Teddy,
Nic dziwnego, że Prezes tak się cieszy. Twój humor i dosadnośc określanych sytuacji ZAWSZE poprawia mi humor.
Dobrze, że Jesteś.

Małgosiu - za Infanix ale bez hexa, cokolwiek to znaczy :-) Sam tężec, krztusiec i błonnica, bez żadnych dodatków :-)

Malgos, normalnie az napuchlam z dumy za te komplementy... ;)

ja glupia cipa mialam Wam wkleic linke dot. szczepien gdzie sa rodzaje i producenci... i zapomnialam... ::)
niniejszym nadrabiam... http://www.mp.pl/artykuly/index.php?aid=25061&spec=70&_tc=C37276A95DB543549630F1C66BC19AFE#tabela1

a poza tym to musze sie pochwalic, ze przyszedl mi wreszcie ZUSik za 2 m-ce.... i juz go prawie nie mam... :p
ale jak zaczna zakupy przychodzic to chyba oszaleje z rozkoszy... bede sie podniecac jak moje dziecie... ;)

No nareszcie ruszyło BB!!

Shady - wysłałam Ci maila na yahoo ;) daj znać czy doszedł!

Lindsay no to rzeczywiście Maciuś ma słabiutką krew, taką na granicy! Oby mu nie spadła niżej bo wtedy będzie go czekało to co Olivka. No i trochę mało ma leukocytów!
Zastanawia mnie czemu nie dostał witaminy B6?

Małgosiu dzwonię do Ciebie na domowy i dzwonię, a tam ciągle fax mnie wita :(

Shady Oli śpi pod kołderką w zasadzie od początku tzn. odkąd przestałam go zawijać w rożek. Ta kołderka jest mniej więcej na szerokość łóżeczka czyli nie taka duża, mam drugą 2x większą, ale jej jeszcze nie używałam.

reklama
Jolik, to chyba znaczy, ze polio szczepisz oddzielnie... ale glowy nie dam, ze tak jest... wypytaj dokladnie pediatry, bo jak sama nie przypilnujesz szczepien, to zaden lekarz za Ciebie tego nie zrobi... ;)
...zdarzalo mi sie czesto slyszec, ze po jakims czasie okazuje sie, ze dziecko nie ma takiej czy takiej szczepionki... ::)

Do góry