reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Anna, Kamil kupił Natalce butelkę Medeli, taką dla wcześniaków, ona ma inny smoczek niż zwykłe butelki, bardzo długi, Natalia bez problemu zajada z tej butelki. Ta butla ma jedną wadę - cenę... ale dzięki niej moge odciągnąc pokarm, wyjść i wiem, że Natalia zje mimo, że piersi idą ze mną na miasto :)

reklama

Rety dziewczyny....bylam wczoraj z malym na wizycie kontrolnej u pediatry....jestem w szoku.....Alanek urosl w ciagu 2 tygodni 2 cm i przytyl 600 g......i wazy rowno 5 kilo.....jak tak dalej pojdzie naprawde bede miala 2-metrowego syna ;)

Efunia nie od razu....po jakis 3 dniach....i teraz boje sie go odstawic bo boje sie ze kolki wroca, wiec daje nadal mimo ze kolek juz nie ma, profilaktycznie do 3 miesiaca bede dawac ale daje juz najmniejsza dawke...5 kropelek :) aTy dajesz malemu sab-a? ile dni?

Efunia, ja czytałam, że te różne na kolkę mogą zacząć działaś nawet po dwóch tygodniach. MOże poczekaj jeszcze trochę, może zadziałają?

shady my dajemy lefax. pełną dawkę dopiero od soboty. ale wczoraj dwa razy zapomniałam i mały miał straszną kolkę wieczorem... myslisz, ze to może być od tego, ze nie dostał?

wszystko mozliwe Efunia.....niestety nie wiem jak dziala lefax ale na poczatku najlepiej dawac za kazdym razem i co najwyzej zmniejszac dawki

CZeść babulki :laugh:

Orzech pierwsze co to właśnie te dłógie nuzie zauważyłam :laugh: Anula już taka fajna laska- jaka to radość jak dziecko takie grzeczne, dziś naleję Natalci więęęęcej wody zobaczymy jaka będzie reakcja, zaznaczę że uwielbia się kąpać i zazwyczaj jak ją wyjmę to jest strasznie niezadowolona ;)

Doxa Olinek to cała mama, bardzo jest do ciebie podobny, i taki duży, sama słodycz.

Ja przed snem 2 razy przebierałam Natusię bo dosłownie w ciągu tygodnia wyrosła z kilku ubranek!!! Rano przewinąłam ją i przebrała w śpioszki, i...... :o za małe. Kombinezon który był taki wielki też robi się ciasnawy. To niesamowite jak te nasze dzieci rosną ::)

reklama
Frezja, ja też ze zdumieniem dzis zobaczyłam, że kombinezon za mały nie jest, ale rękawki zrobiły się dość wąskie. Może to kwestia pogody, musze jutro poszukać w szafie jakiś innych ubranek, bo dziś jak wtryniłam Natalce za duży sweterek to rączki słabo się mieściły. I kolejne dwa ubranka ciasnawe się robią, pora chyba przejść na większe :)

Do góry