reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Orzech - przekaż Anulce, że Tymek już nie może się doczekać tej randki  ;) narazie przesyła jej kilka całusów :-) CMOK CMOK CMOK

Małgosiu Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i trzymam za Was kciuki.

Patka dzięki za odpowiedź. Po wizycie napisz jakie wrazenie robi ta pani doktor.

Magdusiek ja sie codziennie zastanawiam czy Natalka jest ubrana za ciepło czy nie. Dziś chyba było za ciepło bo wieczorem znow zauważyłam krostki na przuszku i klatce piersiowej. Tak myślę że to potowki. Jechaliśmy do lekarza i chyba było jej za ciepło w samochodzie a jak jest zapięta w foteliku to nie można jej zdjąć kombinezonu. Jedyne mogę rozpiąć ale jak widac wiele nie dało.

Uciekam bo mąż mnie wygania od kompa.
Pozdrawiam wszystkich.
Pa!

cholera, ja to nie mam o czym z Wami rozmawiac... ::)

moje dziecko palcze srednio raz na tydzien, przesypia pieknie noce, zadnych krostek czy plamek...
jedyne co, to za zadko sra i tak na trzeci dzien to juz sie marudny i humorzasty... ale to ja sie czeeeeepiam... ;)

Teddy a przepajasz czymś Krystianka? Z tego co wiem, to przy podawaniu sztucznego mleka trzeba przepajać ... może stąd takie kupki?

tak Doxa, dostaje herbatke... dziennie wypija 100-150 ml rumiankowa, a czasami Plantex....
w sumie to on robi co 2-3 dni - czyli w normie, ale juz przy tej 3-dniowej przerwie to gowno zaczyna przez niego przemawiac... jakby to bylo lato, to pewnie by muchy na nim lataly... ;)

hmmm.... a tak w ogole, to ktos tu mial zdjecia Olivierka wkleic... ;D

czesc :)
Jolik caluski przekaze, przekaze ;)

Teddy super suwaczek. Ty to szperasz w tym necie sporo, zawsze cos fajnego znajdziesz ;)
Ja tylko spijam to co Wy wypracujecie - przepraszam ;)

wiecie w galeryjce znowu slicznie :)
Ja tak sobie mysle, ze slabiutko ubieram moja Anule, my zakladamy tylko cienka czypeczke na uszy i potem jest na to taki wielki odstajacy kombinezon. Pod kombinezonem ma ubrane to co w domu dodac jedna bluze - czyli utaj chyba jest OK tak jak Wy.
Wozek jeszcze przykrywam tym przykryciem wozkowym.

reklama
i jeszcze zauwazylam roznice co do kapieli, my nalewamy pelna wanienke wody, ja widzialam, ze Jolik nalewa mniej a reszta?
jak Wy nalewacie?
Nasza Anna ma straszna frajde w wodzie, teraz to juz nawet zalewa sobie oczko chlapiac rekami i nic sie jej nie dzieje :laugh:

Do góry