reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

magdusiek to u ciebie tydzien pracujący trwa trzy dni? ;D ;D zazdroszczę :)
kurcze, mój terrorysta śpi już piątą godzinę... kręci się ale nie budzi...
my na naszego mówimy "jego lordowska mość" :laugh:

reklama
Hej kochane!!!
Właśnie wróciliśmy ze spacerku, i teraz Mały Pysio je.
Jestem dziś sama ale jakoś jeszcze funkcjonuję Jak musiałam umyć głowę to wpakowałam Małego do fotelika samochodowego i zabrałam do łazienki - strasznie mu sie tam podobało, a jak mama włączyła suszarke to jeszcze bardziej ;D
Niezłe mam pomysły nie >:D
Ale inaczej on by spokojnie w łóżeczku nie leżał a tak przynajmniej sie umyłam a i dziecię miało nową zabawę (tyle wrażeń w łazience ;D ;D ;D)

luszka pisze:
Patka mam zamiar zapisać Natalkę do przychodni o ktorej wspominałaś. Byliśmy tam dziś na spacerku i dużo bardziej mi ona odpowiada  m.in. pod względem odległości  ;) . Dowiedziałam sie też że chociaż nie ma osobnego wejścia dla dzieci zdrowych to chore dzieci są umawiane na wizyty w innych godzinach niż zdrowe. Nie wiem tylko jacy tam są pediatrzy i którego ewentualnie wybrać. Może Ty wiesz do którego najlepiej sie zapisać. Też sie zastanawiałam nad Dagisem bo jest niewiele dalej ale jak jest u nich to w ogóle nie mam pojęcia.

Luszka z tego co wiem mają trzech pediatrów. Znam jedną panią doktor - bodajrze Pogonowską, to w średnim wieku babeczka, mam dobre wrażenie co do jej wiedzy ale ona strasznie niewyraźnie mówi i ciężko ją zrozumieć. Dlatego w środę idę na szczepienie do ich drugiego pediatry - też kobiety (nie pamiętam nazwiska) Jakie będę miała wrażenia mogę opisać. Mają jeszcze pediatrę faceta ale jego nie widziałam więc nic powiedzieć nie umiem.

Efuniu, nie, po prostu Natalia do tej pory miała dwie trzydniówki - jadła, jadła, jadła, nie chciała byc nigdzie indziej niż na rękach. A poza tym to daje pożyć, nie moge narzekac. Śpi w łózeczku, w ciągu dnia daje zająć się sobą, zwykle rano dłużej śpi tak, że mogę coś zrobić dla siebie. A jak ma trzydniówke to wymiękam.... tylko szczęśliwie jak miała trzydniówki to w okolicy weekendu ;D
A w weekend to Kamil sam proponuje mi, żebym gdzieś wyskoczyła, a poza tym jak widzi, ze nie daję rady to kładzie mnie w sypialni, gasi światło i prosi, żebym się choć chwilę przespała albo po prostu poleżała.

Patka, jak ja myłam głowę gdy byłam sama z Natalią w domu to ona spała, a i tak się niepokoiłam, że nie usłyszę jak coś się będzie działo. nigdy tak szybko włosów nie myłam jak wtedy ;D

Doxa - na tym zdjęciu faktycznie włosy wyszły bardzo jasne, ale w rzeczywistości są ciemniejsze. Póki co na blondyna sie nie zapowiada :-D

reklama
Witam.
Natalka jak zasnęła wczoraj o 21:30 to obudziła się o4:30 ;D a ja obudziłam się o 3 i czekałam aż zawoła a tu ani hu hu ;D

Jolik fajny ten twój kawaler :laugh:

Ja też po dokryciu nowych zdolności u córci łezki gubię ;) Tak ją kocham że powtażanie jej tego non stop chyba już się znudziło :laugh:

Do góry