reklama
Hej kochane!!!
Właśnie wróciliśmy ze spacerku, i teraz Mały Pysio je.
Jestem dziś sama ale jakoś jeszcze funkcjonuję Jak musiałam umyć głowę to wpakowałam Małego do fotelika samochodowego i zabrałam do łazienki - strasznie mu sie tam podobało, a jak mama włączyła suszarke to jeszcze bardziej ;D
Niezłe mam pomysły nie >
Ale inaczej on by spokojnie w łóżeczku nie leżał a tak przynajmniej sie umyłam a i dziecię miało nową zabawę (tyle wrażeń w łazience ;D ;D ;D)
Właśnie wróciliśmy ze spacerku, i teraz Mały Pysio je.
Jestem dziś sama ale jakoś jeszcze funkcjonuję Jak musiałam umyć głowę to wpakowałam Małego do fotelika samochodowego i zabrałam do łazienki - strasznie mu sie tam podobało, a jak mama włączyła suszarke to jeszcze bardziej ;D
Niezłe mam pomysły nie >
Ale inaczej on by spokojnie w łóżeczku nie leżał a tak przynajmniej sie umyłam a i dziecię miało nową zabawę (tyle wrażeń w łazience ;D ;D ;D)
luszka pisze:Patka mam zamiar zapisać Natalkę do przychodni o ktorej wspominałaś. Byliśmy tam dziś na spacerku i dużo bardziej mi ona odpowiada m.in. pod względem odległości . Dowiedziałam sie też że chociaż nie ma osobnego wejścia dla dzieci zdrowych to chore dzieci są umawiane na wizyty w innych godzinach niż zdrowe. Nie wiem tylko jacy tam są pediatrzy i którego ewentualnie wybrać. Może Ty wiesz do którego najlepiej sie zapisać. Też sie zastanawiałam nad Dagisem bo jest niewiele dalej ale jak jest u nich to w ogóle nie mam pojęcia.
Luszka z tego co wiem mają trzech pediatrów. Znam jedną panią doktor - bodajrze Pogonowską, to w średnim wieku babeczka, mam dobre wrażenie co do jej wiedzy ale ona strasznie niewyraźnie mówi i ciężko ją zrozumieć. Dlatego w środę idę na szczepienie do ich drugiego pediatry - też kobiety (nie pamiętam nazwiska) Jakie będę miała wrażenia mogę opisać. Mają jeszcze pediatrę faceta ale jego nie widziałam więc nic powiedzieć nie umiem.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Efuniu, nie, po prostu Natalia do tej pory miała dwie trzydniówki - jadła, jadła, jadła, nie chciała byc nigdzie indziej niż na rękach. A poza tym to daje pożyć, nie moge narzekac. Śpi w łózeczku, w ciągu dnia daje zająć się sobą, zwykle rano dłużej śpi tak, że mogę coś zrobić dla siebie. A jak ma trzydniówke to wymiękam.... tylko szczęśliwie jak miała trzydniówki to w okolicy weekendu ;D
A w weekend to Kamil sam proponuje mi, żebym gdzieś wyskoczyła, a poza tym jak widzi, ze nie daję rady to kładzie mnie w sypialni, gasi światło i prosi, żebym się choć chwilę przespała albo po prostu poleżała.
A w weekend to Kamil sam proponuje mi, żebym gdzieś wyskoczyła, a poza tym jak widzi, ze nie daję rady to kładzie mnie w sypialni, gasi światło i prosi, żebym się choć chwilę przespała albo po prostu poleżała.
reklama
Witam.
Natalka jak zasnęła wczoraj o 21:30 to obudziła się o4:30 ;D a ja obudziłam się o 3 i czekałam aż zawoła a tu ani hu hu ;D
Jolik fajny ten twój kawaler :laugh:
Ja też po dokryciu nowych zdolności u córci łezki gubię Tak ją kocham że powtażanie jej tego non stop chyba już się znudziło :laugh:
Natalka jak zasnęła wczoraj o 21:30 to obudziła się o4:30 ;D a ja obudziłam się o 3 i czekałam aż zawoła a tu ani hu hu ;D
Jolik fajny ten twój kawaler :laugh:
Ja też po dokryciu nowych zdolności u córci łezki gubię Tak ją kocham że powtażanie jej tego non stop chyba już się znudziło :laugh: