reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Wróciliśmy ze spacerku. Dzisiaj pomimo rozstopów pogoda cudowna. Pieknie świeci słoneczko i wogóle chce się żyć !!! :-)
Ach ! Jaka ja jestem szczęśliwa :-D

reklama
U nas śnieg i zimno, poszłam dziś na balkon, jeszcze ze dwa razy albo trzy i idziemy na porządny spacer. Natalia nie zmarzła, ale ja owszem, poza tym dotarło do mnie, że nie mam ciepłej kurtki. CZas na zakupy chyba chpciaż jak byłam w sobotę to nie widziałam żadnej.

Jolik, ale ten Twój Tymuś już jest duży :)
A dzieci Małgosi jak fajnie razem wyglądają :) Dawno nie byłam w galeryjce.

Dzięki za odpowiedzi w sprawie spacerków, ja dopiero się uczę ;)
I mam wrażenie, że albo za ciepło ubiorę moją córeczkę albo za chłodno. Wy też tak macie czy już na spokojnie wychodzicie?

witam! Mogę wreszcie do was zajrzeć, bo synek śpi, ale ostatnio to śpi mi bardzo krótko - góra 30 min., więc pewnie zaraz skończę przeglądanie internetu. :(

anna dlaczego twój maluszek tak krótko śpi? mój po prespanej nocy, nakarmieniu i chwili "rozmowy" też tak przysypia na 30-40 minut, ale później budzi się gotów do zabawy... bawimy się na całego, karmimy, znów przysypia (chyba jedzenie go usypia) później znów zabawa, wtedy karmienie i spacer, a spacer+po spacerze to sen min. 4 godziny! po południu też jeszcze spi troche, a w nocy budzi sie co ok.3 godziny. po kąpieli spi ok.4-5

magdusiek ja mam ciagle obawy nie tylko na spacerze ze albo Zuzke przegrzewam albo wychladzam, pewnie czesciej przegrzewam, mam nadziejre ze z czasem sie naucze bo przegrzanie gorsze od wychlodzenia.

Magdusiek - wychodzimy na spacerki od ponad 2 m-cy, a ciągle mam dylemat czy odpowiednio Tymka ubrałam :-)
Ale póki co nawet najmniejszego katarku nie miał co może świadczyć tylko o jednym :-) a mianowicie, że odpowiednio dobieram jego garderobę do aury panującej na dworze.
Tymek zawsze ma o jedną warstwę więcej ode mnie. Jak mnie się robi zimno to mykamy do domu ... Oczywiście jest jeszcze kocyk i ochrona z wózka ...
Co do zdjęcia to faktycznie Tymek rośnie bardzo szybko. Dzisiaj kolejne ubrania musiałam odłożyć do kolejnego dzidziusia :-)

_anna - faktycznie Twój synio nie za wiele sypia, ale widocznie tyle potrzebuje

za to w nocy mały terrorysta zagnieździł się w naszym łóżku a w dzien w wózku... z dwojga złego wolę go w dzien pobujac w wózku lub leżaczku niż nosić tego klocka na rękach....

reklama
Takie małe te nasze dzieci, a już terroryzują. My czasem na Natalkę mówimy Al Kaida... jak ma taki dzień. Szczęsliwie rzadko ma taki dzień, a jeśli ma trzydniówkę to póxniej nadchodzi weekend i ja mogę spokojnie wyjść z domu i odetchnąć :)

Do góry