reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
U nas śnieg i zimno, poszłam dziś na balkon, jeszcze ze dwa razy albo trzy i idziemy na porządny spacer. Natalia nie zmarzła, ale ja owszem, poza tym dotarło do mnie, że nie mam ciepłej kurtki. CZas na zakupy chyba chpciaż jak byłam w sobotę to nie widziałam żadnej.
Jolik, ale ten Twój Tymuś już jest duży
A dzieci Małgosi jak fajnie razem wyglądają Dawno nie byłam w galeryjce.
Jolik, ale ten Twój Tymuś już jest duży
A dzieci Małgosi jak fajnie razem wyglądają Dawno nie byłam w galeryjce.
_anna
Fanka BB :)
witam! Mogę wreszcie do was zajrzeć, bo synek śpi, ale ostatnio to śpi mi bardzo krótko - góra 30 min., więc pewnie zaraz skończę przeglądanie internetu.
anna dlaczego twój maluszek tak krótko śpi? mój po prespanej nocy, nakarmieniu i chwili "rozmowy" też tak przysypia na 30-40 minut, ale później budzi się gotów do zabawy... bawimy się na całego, karmimy, znów przysypia (chyba jedzenie go usypia) później znów zabawa, wtedy karmienie i spacer, a spacer+po spacerze to sen min. 4 godziny! po południu też jeszcze spi troche, a w nocy budzi sie co ok.3 godziny. po kąpieli spi ok.4-5
_anna
Fanka BB :)
efunia to masz fajnie - mój wisi na cycu i ostatnio to ciągle jest głodny - no właśnie - żegnam panie bo władca cyca wzywa -pa
Jolik
Nieźle zakręcona mama
Magdusiek - wychodzimy na spacerki od ponad 2 m-cy, a ciągle mam dylemat czy odpowiednio Tymka ubrałam :-)
Ale póki co nawet najmniejszego katarku nie miał co może świadczyć tylko o jednym :-) a mianowicie, że odpowiednio dobieram jego garderobę do aury panującej na dworze.
Tymek zawsze ma o jedną warstwę więcej ode mnie. Jak mnie się robi zimno to mykamy do domu ... Oczywiście jest jeszcze kocyk i ochrona z wózka ...
Co do zdjęcia to faktycznie Tymek rośnie bardzo szybko. Dzisiaj kolejne ubrania musiałam odłożyć do kolejnego dzidziusia :-)
_anna - faktycznie Twój synio nie za wiele sypia, ale widocznie tyle potrzebuje
Ale póki co nawet najmniejszego katarku nie miał co może świadczyć tylko o jednym :-) a mianowicie, że odpowiednio dobieram jego garderobę do aury panującej na dworze.
Tymek zawsze ma o jedną warstwę więcej ode mnie. Jak mnie się robi zimno to mykamy do domu ... Oczywiście jest jeszcze kocyk i ochrona z wózka ...
Co do zdjęcia to faktycznie Tymek rośnie bardzo szybko. Dzisiaj kolejne ubrania musiałam odłożyć do kolejnego dzidziusia :-)
_anna - faktycznie Twój synio nie za wiele sypia, ale widocznie tyle potrzebuje
reklama
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Takie małe te nasze dzieci, a już terroryzują. My czasem na Natalkę mówimy Al Kaida... jak ma taki dzień. Szczęsliwie rzadko ma taki dzień, a jeśli ma trzydniówkę to póxniej nadchodzi weekend i ja mogę spokojnie wyjść z domu i odetchnąć