reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

dzień dobry mamuśki :)
wczorajszy wieczór minąl bez sensacji kolkowych. mały zjadł o 18 i obudził się o 24. poźnej o 3 i przed 6. a teraz znów śpi. wyprawił tatę do pracy, pobujał się w leżaczku i zasnął snem sprawiedliwego...
w nocy za nic nie chce zasnąć w łożeczku. jak go tam kładziemy to otwiera oczy i patrzy... jak się oddalamy zaczyna mruczeć, potem popłakiwać w końcu ryczeć i się prężyć i tyle. jak go wzięłam do naszego łóżka spał już po chwili... no i spał z nami od tego karmienia o północy i tyle. czuję, ze zaczyna się zagnieżdżać w naszym łóżku i wyjdzie z niego dopiero w wieku lat 6 :D
może nareszcie poczytam uśnij wreszcie i zacznę ćwiczyć... synka >:D

reklama
Cześć,
Wczoraj Natalia dała nam koncert wieczorny, tylko gdy była z nami był spokój, jak do łóżeczkla to afera. Ma katar, więc co usnęła to się budziła. Ale jak w końcu zasnęła na dobre około 1 w nocy to spała do 7:00, musiała być nieźle zmęczona. Idę do pielęgnacji czytać o katarze :)

czesc kochane :)

No wlasnie nasza Anulka tez sypia smacznie pierwszy sen 8 godzin - kochaniutka a potem dosypia 3 godziny.
No i tez sie juz usmiecha - rany tez to szuje, ze chcialabym calemu swiatu wykrzyknac jak nardzo ja kocham :)

Orzech - ale Ty masz fajnie z Anulką ! U mnie to trochę trwało, ale to nic ! Teraz jest CUDOWNIE !!!!!!!!!!!!!!!!

Magdusiek - dokładnie w takiej kolejności jak napisałaś. Przed samym wyjściem sprawdzam jeszcze czy nie ma w pieluszce niespodzianki :-)

oj duralex to mala imprezowiczka rosnie ;)

magdusiek ja dokladnie tak samo jak Jolik wychodzimy zaraz wlasnie zkadla i zaeaz przewijamy i w droge, sypie fajny snieg :)

tradycyjnie... mąż wrocił do pracy po tygodniowym urlopie i już jutro wyjeżdża na tydzień. a ja na zsyłkę do rodziców... ech!

reklama
Witajcie po weekendzie!!

Magdusiek a ja nie wychodzę zaraz po karmieniu (no chyba że muszę!). Oli bardzo ulewa (nadal) i nie byłabym wstanie go ubrać zaraz po karmieniu - musiałabym mieć kilka śpiworków itp. ;) Zazwyczaj ponoszę go trochę w pionie, potem odkładam do łóżeczka a jak przyśnie to go ubieram - bardzo rzadko się wybudza, a jeśli nawet to zasypia od razu po przełożeniu do wózka. Jak chce mu się spać, to nic mu nie przeszkadza ;D

Do góry