reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witam babeczki!!!
Po pochwaleniu mojego synka na forum miałam pół nocy z głowy a rano znów urządził ryki. Teraz chyba odsypia a ja sie modlę żeby się obudził dopiero jak wróci tatuś to przekażę mu synka i niech go bawi >:D
Moja mama właśnie pojechała (miała pojechać wczoraj ale w związku z zachowaniem mojej pociechy nie chciała kobieta mnie samej zostawić i też miała nockę z bani)
Już sama nie wiem co jest mojemu dziecięciu. Zachowuje sie jak przy kolce ale jednocześnie strasznie sie nadyma na puszczanie gazów i to go tak męczy.
Żeby on mógł powiedzieć dokładnie co go boli ::)

reklama
mam prosbe o rade czy podpuchnieta , zaczerwieniona szczeopinka cos oznacza, zaznaczam ze to szczepionka jeszcze ze szpitala czyli z przed 5 tygodni i nagle wczoraj sie tak zmienila.

Ida jesli to szczepionka na gruzlice to jak najabardziej jest ok.....w tym wlasnie okresie organizm zaczyna produkowac przeciwciala co wlasnie tym sie objawia....u mojego synka wyszlo to w formie paskudnego ropnia i myslalam ze zawalu dostane z nerwow ..... po tym bedzie ladna blizna taka jaka Ty masz na reku :)

Cześc,
Dziś w nocy łózeczko Natalii zaczęło gryźć :) Walczyłam 40 minut i o 3:40 poddałam się i zabrałam ją do naszego łóżka. Na dodatek Natalce przyplątał się katar i z dzisiejszego balkonu nici.
A wczoraj wyszłam na ponad 4 godziny - super było, Natalia została z Tatą, a ja buszowałam po mieście.

Cześć Kobietki,
Wczoraj zrobiliśmy sobie "wypad" pod Wrocław z Jasiem. Zniósł to dzielnie, pół dnia w samochodzie, chyba róbi podróżować, ku naszej radości, gdyż podróżowanie zajmuje nam prawie cały wolny czas. :)
Jasio śpi nawet, nawet. Nie chcę zapeszać. Kocham Go bardzo, bardzo mocno. Od dwóch dni strasznie mnie rozczula, chyba nowa dawka hormonów poporodowych, bo jak się z Nim bawię grzechotką, to ryczę, ze szczęścia. ::)

No nareszcie sie udalo! Od wczoraj BB nie chcialo mi sie otwierac :( Serwer odrzucal polaczenie :(:(:(:(

U nas nocka piekna - dziecie zasnelo o 22, pobudka o 3:30 i o 7 ;D Pozniej bylo gorzej, bo Tosce cos odwalilo i piszczala przez bite 2h! Dalismy koperku z glukoza i zasnela... Cos mi sie wydaje, ze jednak nie dojadla - chyba za szybko ja odstawilam :( Postanowilam wiec bardziej kierowac sie dzieckiem niz zegarkiem - w zwiazku z powyzszym ostatnie karmienie trwala bita godzine i dokonczylysmy je na lezaco, po czym Mala padla i spi ;D

Cześć Kobietki!
No nareszcie udało mi sie wejść na Babyboom, ale zaraz pewnie bedę musiała zmykać bo rano trzeba wstać.W dodatku moje dziecię jadło o 21 więc pewnie niedługo sie obudzi.

Patka mam zamiar zapisać Natalkę do przychodni o ktorej wspominałaś. Byliśmy tam dziś na spacerku i dużo bardziej mi ona odpowiada m.in. pod względem odległości ;) . Dowiedziałam sie też że chociaż nie ma osobnego wejścia dla dzieci zdrowych to chore dzieci są umawiane na wizyty w innych godzinach niż zdrowe. Nie wiem tylko jacy tam są pediatrzy i którego ewentualnie wybrać. Może Ty wiesz do którego najlepiej sie zapisać. Też sie zastanawiałam nad Dagisem bo jest niewiele dalej ale jak jest u nich to w ogóle nie mam pojęcia.
Pozdrawiam wszystkich.

reklama
Cześć mateczki :-)
Nio i doczekałam się długich przerw nocnych :-D Tymek jak zasnął o 19:30 to spał do 2:40 wiec ponad 7 godzin !!! :-)
SUPER !!!

Małgosiu - mój mały też mnie ostatnio rozczula. Jest taki słodziutki, że moznaby było go schrupać. Nio i jeszcze ten jego cudowny uśmiech :-D
Odwzajemnia uśmiechy na lewo i prawo ! Cudownie to robi :-)

Wczoraj mieliśmy odwilż, a dzisiaj znowu wróciła "piekna" zima ! brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Do góry