czesc
JA sie wlaczam z doskoku, ale mam akurat na temat wiesci
efunia u nas wlasnie jest intensywny wzrost po raz 2, mnie polozna powiedziala, ze on trwa 48 godzin, wtedy dziecko niewiele spi i duzo wiecej je. u nas dzisiaj jest II dzien, wczoraj Anulka nie spala caly dzien od 9 rano do 19:30 zasnela moze 3 razy najwyzej na godzinke, ocza miala jak ogromne kule i byla kochana bawila sie duzo, zmeczona byla dopiero pod koniec dnia, ale w kapieli byla bardzo spokojna.
Glownie chcialam napisac to, ze takie okresy sie zdazaja i wtedy nie ograniczy sie dziecku jedzenia chocby nie wiem co, ale takie zacowanie mioja po 2 dniach, ja to juz przechodze po raz II, ostatnio na samym poczatku III tygodnia
Mala oczywiscie wtedy za jeden weekend wyrosla z kilku spioszkow
dzisiaj usnela po raz pierwszy o 12-tej,ale wczesniej bawila sie spokojnie sama, tak ze ja i tak wyrabiam sie ze swoimi rzeczami.
ale jezeli chodzi o inne dnie to
Jolik fajnie pisze, u nas wlasnie jest tak, zawsze po jedzeniu jest przewijanie zabawa a potem sen, wyjatek to pozne popoludnie, wtedy jest 3 godziny aktywnosci ale potem sen ponad 12 godzinz dwoma jedzeniami w srodku...moj maz mowi, ze mamy
swiete dziecko :laugh:
Efunia nie czytalam wszystkiego, ale sprobuj smoczka dawac Tymusiowi, dzieciaki maja tez silna potrzebe ssania nie zawsze chodzi o jedzenie...jak o tym wiesz to przepraszam, ze jeszcze raz o tym pisze