reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
czesc dziewczyny i maluchy... :)

juz po 9 a jeszcze nikogo nie ma???
no nieladnie....

dzisiaj spalam przy zgaszonym swietle... i kompletnie olalam stekanie mojego dziecka, ktore znudzilo mu sie po pol godziny...
jestem wyspana, ale jeszcze mi malo... ;)

Cześć mamuśki ;D
Dziękuje za gratulacje....moja mala prawdopodobnie będzie już w domciu na weekend,już się nie moge doczekać ;D ;D ;D
Wikusia już dziś ma tydzień... :) w Ligocie w tej klinice nikt nie chce wierzyć ,że ona ma pare dni,wszyscy mówią,że ona ma jakiś miesiąc...duża z niej kobitka ;D ;D coś ma po tatusiu ;D a taka z niej pyza...
od 2 listopada leżałam w szpitalu,męczyłam się...brzuch mnie bolał,krzyże...w sumie wszystko...dopiero w sobote 5.11 podali mi pierwszy zastrzyk na wywołanie skurczy,w niedziele drugi,w poniedziałek trzeci i nic na wizycie poprosiłam ordynatora aby mi pomogli no bo ja bym juz tam nie wytrzymała z nerwów...uśmiechną się i do badania...
jeszcze dodam ,że jak mnie przyjmowali do szpitala badała mnie lekarka stażystka :( która w miednicy wyliczyła ,że mam 26...

w ten poniedziałek ordynator zbadał mnie jeszcze raz w miednicy okazało się,że ja mam 21 a nie 26,zaczął krzyczeć na położne..ale przecież one nioczemu nie winne tylko ta młoda pinda...a z USG i tak wychodziło ,że Wikusia będzie miała ponad 4 kg...no i nic nie pozostało jak cesarka...termin na wtorek godz.8.15-8.30....
a dalej w innym wątku ;D

Witam wszystkie mamy

Vertigo ogromne gratulacje, wreszcie się doczekałaś

Ja zaraz spadam do szkoły, dziś siedzę tam do 16.10 tragedia tyle bez córci, ale cóż trzeba jakoś wytrzymać.
Mam jeszcze 2 miesiące na zaliczenia wszystkiego, choć najbardziej sie obawiam o matmę i rachunkowość.

Cześć,
Nie wychodzcie dzisiaj na spacer z dzieciaczkami ! Porywa razem z wózkiem, a na dodatek bardzo zimnoooooo brrrrrrrrrrrr
Wróciłam prawie biegiem do domku :-)

Jak ja nienawidzę zimy !!!!

witam. tez miałam zamiar wyjść z kubusiem, ale chyba zostanę w domciu, tylko okno otworzę w sypialni i powinno wystarczyć.
mały dostał katarku, bo teściu napalił w centralnym do 26 stopni ::) naszczęście mam super spray do noska bezpieczny dla naszych bobasków na bazie soli morskich i dostępny bez recepty, choć cena 26 zeta, ale pomaga, i zdecydowanie lepsza niż sól fizjologiczna. STERIMAR. chociaż babcia z mamą mówiły żeby wkraplać mleczko z piersi do noska, że to działa.spróbuję dzisiaj.

Kika - ja mam tylko nadzieję, że tym spacerkiem nie zaziębiłam małego. Ubrany był ciepło, od wiatru zasłonięty więc mam nadzieję, że będzie OK. Teraz się "weranduje", a przy okazji ja też :-)
O tym sprayu wiele dobrego słyszałam ...

Dzisiaj idziemy do pediatry-neonatologa na usg bioderek i dodatkowo wizytę. Niech zerknie na wyniki ostatnich badań krwi i odpowie na ogrom pytań, które mnie nurtują ! Tej lekarce z przychodni ostanio jakoś nie ufam. Zobaczymy jak tek mi się spodoba ...

reklama
a my wlasnie wrocilismy ze spacerku, bylismy 1,5 godziny i nie bylo tak zle... faktycznie wieje, ale jest cieplo, ja do tej pory chodze tylko w bluzie dresowej, bo nie mam kurtki na te pore roku... :)

tez mam ten Sterimar... w sumie niezly, chociaz maly i tak charcze...
mleka wlac do nosa sobie nie wyobrazam, przeciez to geste i slodkie, jak zasycha to daje sie zdrapac... chyba predzej zaklei dziurke niz udrozni... ::)

Do góry