reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Witajcie!!! ja dalej 2w1 ,dobre samopoczucie ,skurczy brak.Chyba się przeniosę na listopad ha ha. Patrycja ja też coraz częściej zastanawiam sie na d szpitalem w Świętochłowicach, ale konkretnej decyzji jeszcze nie podjęłam.Efunia miałaś czekać na mnie z tym porodem!!!! Miałyśmy zamykać pażdziernik!!!!

reklama
Jolik a widział lekarz wyniki Tymcia?
Sprawdzałam jeszcze raz i u niemowlęcia i zdrowego dziecka norma na RBC (erytrocyty czyli krwinki czerwone) wynosi od 3,5 do 5,4 mln/ml krwi.
A jak hemoglobina u Tymcia? Norma to od 10 do 15 g/dl.

Doxa - super, że wyniki Olivierka się poprawiły !
Lekarz jeszcze Tymkowych wyników nie widział. Odebraliśmy je wczoraj wieczorem. Normy są podane tylko nie wiem czy odpowiednie do wieku Tymka :-(
Hemoglobine ma w normie tj 11,6

Zaniżone są krwinki czerwone 2,88 i hematokryt 28 , a zawyżone wskaźniki czerwonokrwinkowe.

Dziewczyny nie musicie szturmować wsi polskiej bo niestety świeże powietrze porodu u mnie nie wywołało... :( Co z Efunią?Bo jak ta rycyna działa to zaraz po nią idę.Coraz bardziej się martwię tym że nic się nie dzieje...za nic nie chcę iść na patalogię a tak to się w poniedziałek skończy.Boję się tej nienaturalnej ingerencji w siły natury.Nie chcę wywoływania!!!!

Jolik hmmm trudno powiedzieć, jest to dość blisko 3mln, najprawdopodobniej Tymuś dostanie witaminki: B6 i kwas foliowy, może też żelazo ...

Dzień Dobry Kobietki,

Tak ładnie dzisiaj, że z Jasiem spacerowaliśmy ponad 4 godziny. Teraz najadł sie i śpi dlaej. Kochany Żuczek.
Poczytam sobie zalegołości, a przynajmniej spróbuję.
Czy Któras Dziewczyna dołączyła do rozdwojonych w ostatnim czasie??

reklama
Myśmy trochę krócej spacerowali, ale i tak jestem pod ogromnym wrażeniemtak pięknej pogody o tej porze roku :-D Było cudownie przyjemnie :-)
Teraz czekamy na znajomych mojego męża. Ciekawe czy Tymek da nam możliwość porozmawiania hihihi

Do góry