reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

witam!!

reklama
Karen idź koniecznie choćby na kontrolę. Po terminie z łożyskiem może już być kiepskawo (u mnie cały czas przepływy były w normie a po urodzeniu łożyska położna stwierdziła, że to już był ostatni moment bo ono już było po prostu stare)

Karen oni muszą Ci zrobić usg - konkretnie zmierzyć przepływy w tętnicy pępowinowej. Mi robili to na okrągło dlatego byłam pewna, że nic złego sie nie dzieje.
Jakby co sama to zasugeruj.

Doxa - faktycznie nasze dzieciaczki bardzo się zmieniają. Wystarczy popatrzeć na pierwsze ich fotki :-) Kochaniutkie ...
Ja już nie mogę się doczekać kiedy Tymuś zacznie odwzajemniać moje uśmiechy :-D wtedy dopiero natrzaskam tych fotek hihihi

Dziewuszki Efuni sączą się wody!!!!!!
Napisała mi smska, ale pisze też że nie ma skórczy.
No ale skoro wody jej odchodzą to chyba w szpitalu w końcu kogoś to zainteresuje, nie ???
Trzymam za nią kciuki :-*

Dziewczyny wlasnie wstałam bo mam takie uczucie ze co chwile mocz mi wypływa. Zrobilam siusiu , troche pochodzilam i znow cala wkladka mokra. A do tgeo starznie mnie boli brzuch. Malo tego na wkładce zobaczylam minimalna ilosc krwi. Ide chyba budzic meza.....
Moze i mi tez sie te wody płodowe juz sacza.

reklama
Do góry