reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Też tak sobie myślę. Tymek napewno już leży obok niej :-)
Kolejna szczęśliwa mamuśka :-)

Ewcia teraz pora na Ciebie, a potem na Magdę, albo odwrotnie :-)

reklama
jA ZA TYDZIEN JAK NIC WCZESNIEJ NIE BEDZIE TO JUZ BEDE ZBIERAC SIE DO SZPITALA , SKIEROWANIE MAM NA 9,30 WIEC ZA TYDZIEN WIECZORKIEM MOZE TEZ NIUNIE BEDE MIEC

WCZORAJ TAK KRAKAŁAM O TEŚCIOWEJ I SOBIE JA WYKRAKAŁAM :( :( :(....DZIŚ JA MAM U SIEBIE...OCZYWISCEI JUZ POSZŁO MAŁE SPIĘCIE MIĘDZY MNĄ A MĘŻEM. WYSŁUCHAM ZNÓW " APO CO TO " "A DLACZEGO TAKIE JAK SA INNE" "ZA DROGIE " ITD......PSYCHICZNIE MUSZE SIE NASTAWIĆ I USPOKAJAĆ BY NIE WYBUCHNĄĆ

cześć dziewczyny!!!
zaglądam tu dopiero dzisiaj po wczorajszej wizycie w przyszpitalnej poradni ginekologicznej...ale się wczoraj wkurzyłam!!!niedojrze,że zgubili mi jedną cześć karty ciąży(jedną odzyskałam),lekarzowi chyba się nie chciało zejść na dół :mad: czekałam na niego pół godziny...przyszedł.. :mad: na wstępie powiedział...co pani jest :mad: no jak to co jestem w ciąży i ordynator kazał się wstawić za tydzień na wizyte :mad: pooglądał wypis...zbadał mnie i stwierdził,że szyjak długa na 3cm i rozwarcie na opuszek...jestem ciekawa jakim prawem szyjka 3cm..jak wychodziłam ze szpitala miała 2,5cm :mad: już mi to podpadło :mad: kazał mi położyć się na łóżko gdzie jest USG,nawet mi nie pomógł zejść z tego kozła,a było wysokie....położyłam się...a on się mnie pyta ile ja mam lat...a co to ma do tego ile ja mam lat :mad: :mad: ma badać a nie pytać jakiś pierdoł...zrobił USG ...nagryzmolił coś w tej kartotece i posłał mnie na badanie ciśnienia do położnej bo on nie umie .... :mad: ...ta zaś mi mierzyła ciśnienie i zapytała ile zawsze miałam...bo coś jej nie wychodziło...zapisała sobie byle co (115/70) :mad: normalnie myślałam ,że zwariuje tam....i kartoteke musiałam sama odnieść do rejestracji i podrodze doczytałam tylko ile ma szyjka,rozwarcie i jakie jest łożysko(3stopnia) więc łożysko wg niego jest już dojrzałe...ale mówie wam okropny szpital...i chyba ide rodzić do innego.. :mad:

Witam
A mnie jest głupio , wczoraj tak na Efunię naskoczyłam za tą rycynę i pewnie się dziewczyna na mnie zdenerwowała, a przeciez oczywiste że od rycyny skurczy co 7 minut by nie miała. Strasznie mi dzisiaj wstyd za wczoraj. Efuniu przepraszam.

reklama
Witajcie my już po wizycie w szpitalu. Wyniki troszkę się poprawiły - w końcu synio dostał krew, nie mogło być inaczej! No i od teraz w poniedziałki, środy i piątki będziemy się tam meldować!

Do góry