reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Dzieki, ewcia! Czyli i rejestracje i meldowanie musimy zalatwiac sami? O matko! A nie wiesz jak z tym wpisem do ksiazeczki?

reklama
Małgosiu, ja również popieram! Nic tak nie poprawia samopoczucia jak lustro, od którego nie trzeba się odwracać z niesmakiem ;)
A mnie trochę boli gardło....

spałam i obudził mnie ból w podbrzuszu...
ja sie nie spieszę vertigo pojadę jak się zaczną skurcze... albo w dzień terminu jak mi kazali.
też słyszałam, ze ten czop wyłazi równie dobrze kilka godzin przed porodem co kilkanaście dni... ale dosyć mnie ucieszył :)
szkoda, ze jakoś tak w kawałkach odchodzi :)
LUCKY GRATULACJE
a czy okna dziś umyję to wątpię... od paru dni czuję się jakby mnie czołg rozjechał. zdechła kompletnie... tylko bym spała... jedynie mam małe chwile takiego przypływu energii, ze hoho... ale mijają... niestety mijają :D

LUCKY WIELKIE GRATULACJE!!!WRACAJCIE DO NAS SZYBCIUTKO!

Mam troszke czasu, bo mój skarbek śpi. Mieszkanko już ogarnięte, pościel przebrana, kurze pościerane a jutro tylko powycierać podłogi, poodkurzać i wyprać firanki z pokoju.

Joliku pytałaś kiedy robię chrzciny: otóż 30 pażdziernika, bo przyjeżdża też moja siostra z rodzinką i od razu zostaną na wszystkich świętych-zależało mi aby była, bo to pierwsze Wszystkich Swiętych bez mamy i trzeba zaświecić jej znicze!

reklama
Efunia,
Idź na spacerek (długi i miarowym krokiem), wypij 2 kieliszki wina czerwonego (to wieczorem do pikantnej kolacji z mężulkiem), przez cały dzień popijaj herbatkę z liści malin, efekt może nadejść nazajutrz ;)

Do góry