reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

no, zobaczymy :)
okazuje się, ze przy kłopotach z tarczycą też jest niewskazany poród naturalny...
czemu do ciężkiej cholery moja cudowna pani endokrynolog mi tego nie powiedziała??? jak zwykle dowiaduję się na ostatnia chwilę!!! kurcze, chyba jutro jeszcze czeka mnie wizyta u innego endo... a niech ich szlag trafi wszystkich tych lekarzy!

reklama
no widzisz... ja już sama nic z tego nie kumam.
chyba zdam się na los. mam nadzieję, ze tarczyca mnie nie zadusi...
najwyżej nie pozwolę się wyjodynowac i tyle.

DOXA SPĘDZIŁA NOC NA LEŻAKU.KTÓRY PRZYWIÓZŁ JEJ MĄŻ Z DOMU!!
TO JEST OBŁĘD, ŻE W SZPITALACH RODZICE ALBO WALETUJA PRZY DZIECIACH NA KARIMACIE, POD DRZWIAMI, ALBO MAJĄ KRZESŁO DO UŻYTKU!
BIORĄC POD UWAGĘ FAKT, ŻE ODWALAJĄ ROBOTĘ ZA PIELĘGNIARKI, MOGLI BY ZAPEWNIAĆ JAKIEŚ LEŻANKI :(

Matko, wiecie co, z tym leżakiem to makabra. Dobrze, że miała leżak - swoją drogą. Ja np. leżak balkonowy wywiozłam do rodziców i gdyby ktokolwiek miał mi coś dowozić to budzilibyśmy pewnie rodzinę.
To tym bardziej debilne, że Olivierek jest maleńki, wiadomo, że musi być z Mamą.... oj, ta służba zdrowia, naprawdę, nbiech ona będzie jakoś dodatkowo płatna ale coś za coś, a nie że nic nie ma i to jest normalne, a płacić trzeba...

efunia pisze:
dopiero teraz nadrobiłam wątki od wczoraj...
karen i ewcia ja czuję, ze my to razem zamkniemy październik  ;D
a mówiłam ci karen żebyś rodziła na początku... prosiłyśmy razem z sylą, perswadowałyśmy, a ty nie i nie! no i teraz masz  ;D
doxa trzymam kciuki za małego oliwka... bedzie dobrze!!
małgosiu jak znajdziesz chwilkę to daj przepis plisssss.... ja dziś mam zamiar robić tę rybę. i umyć okna.
a teraz pójdę nieco poleżeć, bo mnie okropnie zmęczyło poranne ruszenie  :laugh: wczoraj w dzień spałam ponad 4 godziny, a wieczorem położyłam się ok. 22 i spałam dziś do piątej... może tak się przygotowuje mój organizm?
swoją drogą, to porody w większości wypadków zaczynają się w nocy, nie?
syla czy twoja statystyka coś mi powie na ten temat... okropnie się boję, ze poród mi się zacznie jak mój małżon będzie w pracy. więc się łudzę, ze rozdwojonym do tej pory to się chyba właśnie nocą zaczynała akcja...
No i miałam się Was posłuchać  :) ale koniec października też  nie jest zły...no i jutro będę mogła obejrzeć Władców Pierścienia  ;D a co do mężulków przy porodzie to też mam takiego stracha bo mój również teraz ma 12 godzinne służby i boję się że wszystko się odbędzie bez niego.I też bardzo się boję nocy...chciałabym żeby to w dzień się zaczęło
Lucky gratuluję !!! :) długo czekałaś na swoją księżniczkę.

reklama
Do góry