reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

Cześć!
Ja cały czas 2w1 chociaż po 5 czułam chyba jakieś skurcze. Chyba bo oprócz tego dzidzia szalała tak że nie jestem pewna czy to były skurcze czy kopniaki ;D ale pospać mi nie dała.
Zaraz znikam bo muszę zawieźć zwolnienie do pracy a potem do szpitala. Mam nadzieję że sprawdzą czy to co ze mnie wypływa to już wody czy nie. Okaże sie też czy będę musiała tam zostać. W każdym razie mam być w pełnej gotowości.
Jak wrócę to się jeszcze odezwę.

EfuniaJak podbarwione krwią to raczej czop, czyli pewnie Tymek zbiera sie do wyjścia :) podobno może odchodzić na raty.
Ja już mam takie coś od jakiegoś czasu tylko ze żółtawe, a położna mówiła że jak będzie podbarwione na różowo tzn. ze już blisko...

Pa!

reklama
Witam!!!! Lucki wielgaśne GRATULACJE!!!!!
Ja niestety po przespanej nocce, skurczy brak, zastanawiam się czy dzidzia wogóle ma zamiar wychodzic czy czeka do wiosny.Efunia proszę mnie dopisać do listy mamuś zamykających pażdziernik ha ha a najlepiej otwierających listopad( jeśli taka jest).

Lucky gratulacje!

efuniu, nie spiesz sie z tym wyjazdem do szpitala - u mnie czop podbarwiony na rozowo i z krwawymi nitkami odszedl w zeszla niedziele (10dni temu)! i nic!!!

Lucky wielkie gratulacje Wiktorii
biore sie za jedzenie sniadanka bo musze ogarnac troszke mieszkanko bo ma przyjsc do mnie kolezanka z ktora niewidzialamz dobre 3 miesiace

reklama
Dzień dobry Kobietki,

Lucky gratulacje!!
Marudziała, marudziła, że chce juz i ma :laugh:

Efunia juz piszę!!

Vertigo, bardzo serdecznie Ci dziekuję za kartkę z okazji urodzin Jaśka!! Właśnie przegladam pocztę (przez 2 tygodnie 67 wiadomości, bosko!)

Do góry