reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

witam!!

reklama
U nas dziecko było automatycznie meldowane tam gdzie matka, po przedstawieniu w urzędzie aktu urodzenia.
Do książeczki nie musisz mieć wpisanego dzieciątka żeby do lekarza iść, po porodzie dostałam taką kartkę z danymi i z nią mąż pojeczał do przychodni i założyli Natalci kartoteką.

Frezyjko, mam taką nadzieję. A w ogóle to Ciebie też dawno nie było ;) Pewnie z tego samego powodu, z którego rzadko bywa Teddy :)

Mam pyatnie do dziewczyn, które rodziły na Żelznej - o sale, na których się jest po porodzie. Bo ja się pogubiłam w zeznaniach koleżanek, strony szpitala itd, wolę z pierwszej ręki. Czy do sali dwuosobowej z łazienką się dopłaca? Bo chyba się dopłaca do jednoosobowej, nie?

Witam - byłam dzisiaj na ktg - skurcze przepowiadające były 2 dni temu i się zmyły - dzisiaj serduszko miarowo sobie biło a skurczyka nawet najmniejszego nie było. W sobotę ma znowu ktg a w pon. ( Jak nic się do tego czasu nie wydarzy) to przyjmują mnie na odział patologii ciąży. :( :( :(
Syla - tak, więc nastrój u mnie od wczoraj marny, a dzisiaj to już w ogóle dno.

reklama
Do góry