kasia 74 a dajesz coś Bystrzejewskiemu po urodzeniu?? bo jak pisałam wcześniej,gdy byłam na ostatnim USG u niego to powiedział mi,że taki dobry lekarz jak on zasługuje na jakies whisky jakby tak każdy lekarz coś chciał to człowiek by musiał być milionerem..a w każdymbądz razie po co się płaci te wszystkie składki
reklama
malgosia_76
Fanka BB :)
Lindsay,
Maciuś śliczny!!!! Do mamy podobny!!
Maciuś śliczny!!!! Do mamy podobny!!
*syla*
kobieta pracująca...
cześć dziewczyny,
u mnie prawie cały dzień nie było prądu
Lindsay, Maciuś słodziudki aż chce się schrupać.
u mnie prawie cały dzień nie było prądu
Lindsay, Maciuś słodziudki aż chce się schrupać.
E
ewcia1981
Gość
DZIEWCZYNY KONIAKA LEKARZOWI KUPCIE....MOZE NAPOLEON NIE JEST AZ TAKI DROGI .
Kurcze chciałam z wami posiedziec i pogadac ale chyba nie dam rady kręgosłup mi zaraz peknie. Wobec tego ide sie na chwilkę położyć, bo i tak czekam az mąż z pracy wróci , moze wtedy będzie lepiej i troche poudzielam się. Ostatnio chyba tylko z doskoku tu zagladam , a potem nie bedę mieć pewnie aż tak duzo czasu jak dzidzia bedzie juz z nami.
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Ja kończę prasowanie, poluzowałam sobie przez ostatnie dni, dni lenia to były i z p[rzerażeniem dzisiaj zobaczyłam ile popranych koszul wisi sobie i czeka... no, ale już prawie finał
Moje dziecko coraz bardziej się wierci, przez ostatnie trzy dni dość często ją czuję, wcześniej tak nie miałam. Ale to sympatyczne uczucie. Chyba będzie mi tego brakowało... chociaż maleństwo obok zrekompensuje pusty brzuszek.
Moje dziecko coraz bardziej się wierci, przez ostatnie trzy dni dość często ją czuję, wcześniej tak nie miałam. Ale to sympatyczne uczucie. Chyba będzie mi tego brakowało... chociaż maleństwo obok zrekompensuje pusty brzuszek.
shady
Fanka BB :)
elolll laseczki.....wrocilam....ufffff co za ulga....wszystko wyszlo spoko ale moja pani gin powiedziala ze i tak chce mnie jutro widziec na oddziale....ok nie ma sprawy.....jutro moze byc....mam czas sie przygotowac psychicznie...nawet nie wiecie jak sie ucieszylam jak weszlam do domku i zobaczylam mojego piesia...jakbym z zeslania wrocila
reklama