reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

dziewczyny ratunku,.,......bylam dzis na ktg, ktore wyszlo nieciekawie, cisnienie wysokie jak cholera, gin chciala zostawic mnie w spzitalu, ale ja nie chcialam, ale i tak mam przyjechac kolo 18.00 i jak ona uzna ze trzeba zostac nie bedzie dyskusji.....a moj maz juz nachetniej by mnie teraz tam zawiozl......powiedzcie ze w szpitalu nie jest tak zle....a najlepiej niech wypowie sie ta co byla w bielanskim na patologii....bosheee ja nie chce....panika mnie ogarniaaaa

reklama
Jolik dzieci lubią takie odgłosy jak suszarka, odkurzacz, deszcz ... i jak widać golarka ;) Tylko nie nadużywaj jej, bo uzależnisz Tymka i bez golarki nie uśnie ;D

Shady ja bym położyła się w szpitalu! Teraz dziecko jest najważniejsze, a z wysokim ciśnieniem nie ma żartów!! Nie będę tu opowiadała co ja widziałam na patalogii ... kochana lepiej Ty jedź tam i wróć do nas z zdrowym dzidziusiem!

no wlasnie jade na 18.00 a moj maz powiedzial ze mam sie kalsc do szpitala i bez dyskusji...bedzie jeszcze rozmawial z moja gin czy nie mozna by porodu poprostu przyspieszyc..... boje sie kurczeee

Nic się nie bój, jesteś w 39tc czyli ciąża donoszona, będzie dobrze jak będziesz pod opieką lekarską. Shady trzymam kciuki!

Doxa - kto by z Tobą golarką wytrzymał kilka razy dziennie po kilkanaście minut !!! Ja napewno nie, tak więc o nadużywaniu nie ma mowy. Dobrze jest mieć jednak coś co w "dramatycznych" chwilach pomoże :-D

Shady - będzie dobrze ! Powodzenia !

Shady, dobrze będzie. Ciąża donoszona, a tak jak pisze Doxa, z tym ciśnieniem lepiej uważac.
Duralex - mieszkam w Ursusie, na Skoroszach. Fajne osiedle, kolorowe całkiem :)

reklama
Dziewczyny jest zadowolona.
Dzisiaj byłam znów na ktg - i co ku mojemu wielkiemu zdziwieniu, mam skurcze, jak na razie nie regularne, ale są - mam nadzieje, że już niedługo urodzę. :) :) :)

Do góry