reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

Jolik no to gratulacje! Prawdziwy rekord u miesięcznego dziecka!!!!! Mam nadzieję, że nasze nocki coraz cześciej będą takie ;D

reklama
Cześć.
Ja juz z niecierpliwością wyczekuje zdjęć małej Orzeszki.
Nadal niestety jestem podwójna , ale to juz raczej ostatnie dni , więc uzbrajam sie w cierpliwość. Jeszcze 5,5 doby i moje dziecko będzie skorpionem, z czego chyba nikt w rozinie mojego męża nie będzie zadowolony , mnie niestety to nie przeszkadza wcale , byle by tylko zdrowe było i szczęśliwie się urodziło , a kiedy? czy to wazne?

Witam, ja mam już w domu jednego Skorpionka i nie narzekam.Ma swoje humorki ale poradzi sobie w życiu...Poza tym ja te horoskopowe opinie traktuję pół żartem pół serio...
Zastanawiam się jedynie czy drugie dziecię to będzie Waga czy może kolejny Skorpionik?
Termin za dwa dni...

Duralex tak od początku! W dzień na samym początku (jeszcze w szpitalu) wybudzałam go na karmienia, ale w nocy nigdy. Wyrodna ze mnie matka ;)

Doxa- coś mi się jednak wydaje, że to jednorazowy "wybryk". Najwidoczniej wieczorny płacz tak go wymęczył, że postanowił sobie dłużej pospać :-) Choć nie powiem takie przerwy bardzo by mi odpowiadały :-)

Duralex - nigdy Tymka nie budziłam w nocy na jedzonko. On sam doskonale wie kiedy chciałby napełnić brzuszek :-)

Mój Tymek dzisiaj zasnął przy golarce do ubrań. Lezał w łóżeczku ja goliłam swetr a tu mój synio śpi na całego. Teraz własnie próbuję to samo i póki co leży sobie smacznie w łózeczku i .....

reklama
Do góry