reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

cześć dziewczyny!!
jakoś dziś nieswojo się czuje,biegunka mnie dopadła i czuje ze zaraz zwymiotuje :mad: :mad: :mad: niech się już to wszystko skończy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Ja już wykąpana, teraz pozostało czekać na męża i po 14 ruszamy do spzitala,
może w nocy już ujzę moją Wiktorkę...oj chciałąbym bardzo!

Witajcie!
My dzisiaj byliśmy na wizycie kontrolnej w szpitalu. Moje szczęście obecnie waży 4080g ;D ;D ;D

Duralex współczuję Ci tej nocki, oby to była pierwsza i ostatnia taka noc!!
A mój Olivek odwrotnie, wczoraj np. w nocy przespał nam dokładnie 6 godzin i 5 minut :) Jak rano wstałam to myślałam, że tatuś jakiś numer wywinął (którejś nocy wstał, dał dziecku smoczek i poszedł spać :laugh: zyskaliśmy w ten sposób 2 kolejne godziny snu ;)), ale tym razem okazało się że to synio sam z siebie tyle czasu spał - kochane dziecko ;)

No to mój Tymek pobił dzisiaj rekord : spał 7 godzin i 8 minut !!! Tyle, że wieczorem przez 2 godziny umeczył zarówno siebie jak i nas :-)

Mam pytanie do doświadczonych mam.. Nie budzicie w nocy dzieci na karmienie?? Bo mi pediatra powiedziała, że powinnam karmić co 3 godziny w nocy mogę zrobić dłuższą przerwę ale do 5 godzin?? To jak to jest..  :-[Bo ja o 1.30 obudziłam sama małą na karmienie, a później już nie mogła zasnąć do rana

reklama
Do góry