reklama
_anna
Fanka BB :)
Alunia ty pewnie jesteś zapracowana przyszła mamusia - ogarnięta syndromem tzw. wicia gniazda
Vertigo
Październikowa Mama 2005
no ja tez tak jak efunia mam juz ze 3tygodnie i nic! ze nie wspomne o tym, ze moj Bobek mial byc wczesniakiem... i prosze - siedzi i siedzi i wyjsc nie chce a na takie zolte uplawy (chociaz u mnie to i zielonkowe byc potrafily) pani gin chciala mi dac metronidazol (nie wzielam, bo mam na to cholerstwo uczulenie), a skonczylo sie na macmirorze (50 pln zamiast 1,50, ale coz...) - i wreszcie pozbylam sie stanu zapalnego! ;D
magdusiek
Październikowa Mama 2005
Maciuś rewelacyjny!!!!
Cześć, ja sobie dziś spałam jak suseł, błogo mi było... nawet teraz jeszcze poziewuję...
Ale co tam, ostatnie tygodnie spokojnego spania W domu obvstawiamy kiedy Natalia łaskawie wyjdzie na ten świat, tatuś ją namawia, umawiał się z nią na weekend, ale coś czuję, że to uparciuch będzie
Cześć, ja sobie dziś spałam jak suseł, błogo mi było... nawet teraz jeszcze poziewuję...
Ale co tam, ostatnie tygodnie spokojnego spania W domu obvstawiamy kiedy Natalia łaskawie wyjdzie na ten świat, tatuś ją namawia, umawiał się z nią na weekend, ale coś czuję, że to uparciuch będzie
M
MALENSTWO 33
Gość
dobra ja spadam ide odebrac wyniki pozniej do rodzicow a popoludniu do gin moze w miedzy czasie zajrze tylkoprosze za szybko sie nie rozdwajac
_anna
Vertigo moje maleństwo chciało podobno wyjść miesiąc temu. A teraz chyba mu się odechciało, to pewnie przez tę pogodę - może chce poczekać do wiosny?
reklama
_anna
co za małe uparte stworzenia z tych naszych dzidziusiów - apeluje do wszystkich maluszków, tzn. mam na myśli maluszki których czas już nadszedł do porodu - o szybkie wyjście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!