reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

reklama
Czesc
Lucky powodzenia i szybkiego powrotu z niunia
Ja tez dzis do gin ale dopiero na 16:15
Dziewczyny wczoraj znowu przyszly do mnie mysli ze nie poradze sobie z dzidzia

efuniu, u mnie dokladnie tak jak u Ciebie - jak przestane sie zamartwiac czy dam rade z opieka to panikuje przed porodem... Albo wlacza mi sie program 3 - czy z Mloda wszystko bedzie OK. REWELKA :(

Witajcie !

LINDSAY - syneczek uroczy. Mąż taki dobry jak mój !!! :-D

Lucky - trzymam za Ciebie kciuki ! Powodzenia !

Alunia - poradzisz sobie. Ja też się tym zamartwiałam, a teraz uważam, że złą mamą to chyba nie jestem :-)
Dzisiaj Tymek znowu sam zasnął w łóżeczku !!!!

Vertigo pisze:
efuniu, u mnie dokladnie tak jak u Ciebie - jak przestane sie zamartwiac czy dam rade z opieka to panikuje przed porodem... Albo wlacza mi sie program 3 - czy z Mloda wszystko bedzie OK. REWELKA  :(
oooooooooo właśnie vertigo program 3 aktywny i u mnie!
bóg powinien się nad nami zlitować i wysłać na porodówkę

Powinien, powinien... ZDECYDOWANIE POWINIEN!!! Mam tylko jedno marzenie: miec to wreszcie z glowy! A pozniej na pewno jakos to bedzie, bo byc musi.
Najgorzej po samopoczuciu daja mi wizje powiklan okoloporodowych i to niekoniecznie u mnie :( :( :( :( :( :( :( :(

Joliku ja jeszcze w kwestii tej opieki... To chyba nie jest zadna laska takie zwolnienie? 'Nalezy sie'? ;) A jak to jest platne? 100 czy 80%?

ja nie pozwole mojemu mezowi zeby szedl na opieke nad nami bo wystarczy ze orzneli jego na pensji w lipcu jakbyl na chorobowym na siebie ma on troszke po pier......go szefa

reklama
Do góry