reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

witam!!

cześć witam!
Joliku ja jestem zainteresowana tematem tej opieki tak samo jak  Vertigo będę wdzięczna za każdą odp.

dzisiaj znów ktg - i pewnie znow nic. Muszę zapytać się lekarza ile chce mnie trzymać po terminie.

reklama
boże, ja dziś dostaję do głowy...
w szpitalu też się denerwowałam, ale myślałam sobie, ze jak pójdę do domu, to będę szczęśliwa i zrelaksowana (jak moja macica, o której lekarz niedawno powiedział, że jest właśnie "zrelaksowana" ;D ).... tymczasem denerwuję się jeszcze mocniej. i nie wiem co mam ze sobą zrobić... miałam sprzątać a nie mogę się zabrać :(

ewcia1981 ja również czuję ostatnio bardzo mocne ruchy i to tak nisko że mam wrażenie że dzidzia siedzi mi w pachwinach, ruchu są tak mocne że czasem się martwię że się coś niedobrego dzieje.
Lucky powodzenia!!!
Lindsay masz ślicznego synka!!!
Ja wczoraj zaczęłam plamić po tym badaniu, dzisiaj wypływa ze mnie bardzo gęsty brązowy śluz.Co znowu czop???Czuję że już niedługo... :)

ja też czuję taki dziwny nacisk na pachwiny...
ale dupkę moje dziecko ma dośc wysoko nadal...
ja cały czas na wkładce obserwuję taki żółtawy śluz... w średnich ilościach...
sama już nie wiem...

Karen sila rzeczy juz niedlugo - popatrz na swoj suwaczek! ;)
Moze byc, ze czop - u mnie odszedl podbarwiony na rozowo i z krwistymi nitkami tydzien temu w niedzielna noc... I gdzie ten porod w ciagu 24h???

reklama
oj! dziewczyny wy to macie już oznaki porodu - a ja tylko trochę wczoraj czopu wyszło i dalej nic.
efunia tak jak ty opisujesz to ja mam już długo a jestem już po terminie.

Do góry